Advocaat-stagiair(s) civiel recht

Heb je een afgeronde WO-opleiding Nederlands recht en affiniteit met het algemeen verbintenissenrecht?  Wie weet word jij dan wel onze nieuwe collega!  

Wat ga je doen?

Naast het volgen van de Beroepsopleiding Advocatuur word je opgeleid op het gebied van het bouwrecht, huurrecht en het aanbestedingsrecht. Ook schrijf je, net zoals al onze collega's, over actuele onderwerpen voor onze website.

Waar kom je te werken?

Onze sectie Vastgoed en Overheid is gevestigd in Enschede en bestaat uit negen ervaren advocaten, drie advocaat- stagiairs en twee juridisch medewerkers. Wij zijn gewend om met elkaar te sparren en samen te werken, ook met andere secties  binnen Damsté.

Wat mag je van ons verwachten?

We doen veel aan kennisontwikkeling, onder andere via ons eigen opleidingsinstituut Damsté Opleidingen en het geven van lezingen aan relaties. Er heerst bij Damsté een prettige en informele werksfeer.  Je kunt rekenen op een goede begeleiding en de nodige inhoudelijke uitdaging. Onze medewerkers worden gewaardeerd om hun vakkennis en betrokkenheid.

Ga je bij Damsté werken, dan ontvang je een salaris afgestemd op je werkervaring, 25 vakantiedagen bij een volledige werkweek, een goede pensioenregeling en een mobiele telefoon van de zaak.

Wie zoeken wij?

Je bent een gedreven, ambitieuze en vindingrijke persoon. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve eigenschappen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je woont in de regio Twente of bent bereid om hier naar toe te verhuizen.

Geïnteresseerd in deze functie?

Of wil je meer weten over deze functie of ons kantoor? Neem dan contact op met Anne Harperink, manager personeel en organisatie of solliciteer direct via de solliciteerknop links op deze pagina of e-mail.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e)