Juridisch Medewerker of Gevorderd Advocaat-Stagiaire Arbeidsrecht

Pot Jonker Advocaten is een (commercieel) kantoor met ongeveer 25 advocaten in het hart van Haarlem, op loopafstand van de Grote Markt en de rechtbank. Wij zijn van oudsher een toonaangevend kantoor in de regio waar op hoog niveau en met passie aan complexe en uitdagende zaken wordt gewerkt. Onze klantenkring is divers. We werken zowel voor grote beursgenoteerde bedrijven, als voor non-profitorganisaties, overheden en voor lokale ondernemers en zorginstellingen  alsmede voor particulieren. De speerpunten van Pot Jonker zijn: arbeidsrecht, aanbestedingsrecht, bouwrecht,  insolventierecht, huurrecht, privacyrecht, ondernemingsrecht en overheids(aansprakelijkheids)recht.

Bij Pot Jonker werken ambitieuze advocaten met liefde voor het vak en een “no nonsense” mentaliteit. De sfeer op kantoor is informeel en collegiaal. Deuren staan open en kennis en ervaringen worden  gedeeld.  Er wordt veel samengewerkt in secties en praktijkgroepen, waar verschillende expertises samenkomen.

Vanwege de groeiende praktijk zijn wij op zoek naar een

Juridisch Medewerker of Gevorderd Advocaat-Stagiaire Arbeidsrecht

Je start als juridisch medewerker voor maximaal een jaar, waarbij het de bedoeling is om door te groeien tot advocaatstagiaire. Ook gevorderd advocaatstagiaires met ervaring in het arbeidsrecht hebben onze interesse.

Wij bieden:

  • deel uitmaken van een bloeiende en gevarieerde advies- en procespraktijk
  • een professionele werkomgeving waarin hoge juridische kwaliteit wordt geleverd
  • een diverse klantenkring
  • een hecht team dat met veel inzet, kennis van zaken en humor werkt
  • aandacht voor opleiding
  • ruimte voor eigen wensen en voorkeuren 

INTERESSE?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Hester Tonino (T 023 – 5530228). Schriftelijke sollicitaties kunnen worden gericht aan Ellen Bol-van der Mije, kantoormanager (E bol@potjonker.nl, T 023 – 5530231).

Vragen en sollicitaties zullen vanzelfsprekend vertrouwelijk worden behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e) gevorderd, Juridisch medewerker