Advocaat-stagiair(e) Faillissements- en Ondernemingsrecht

Ben jij een goed jurist die zowel juridisch als praktisch bezig wil zijn? En heb je interesse in het faillissementsrecht én het ondernemingsrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Jouw werkveld is met name de faillissementspraktijk. Je krijgt snel zelf verantwoordelijkheid bij het afwikkelen van faillissementen. Bovendien ga je (middel)grote ondernemingen begeleiden bij herstructureringen en hen adviseren op het gebied van faillissementen, financieringen en zekerheden. Uiteraard zal je ook gaan procederen over deze onderwerpen; je bent immers advocaat.

Waar ga je werken?
Je gaat deel uitmaken van onze Nijmeegse sectie Ondernemingsrecht. Je komt terecht in een hecht team met passie voor het vak en de ambitie om de sectie te laten groeien.

Wie ben je?
Je bent afgestudeerd in het Nederlands recht en je hebt aantoonbare affiniteit met het faillissements- of ondernemingsrecht. Bij voorkeur heeft je scriptie ook een onderwerp binnen één van deze rechtsgebieden. Je bent een scherp denker, maar zeker ook een doener. Je voelt aan dat een ondernemer niet betaalt voor een proefschrift, maar voor een oplossing. Je bent enthousiast, assertief en ambitieus.

Arbeidsvoorwaarden
Bij een uitdagende functie horen goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt van ons verwachten:

- een contract voor de duur van je advocaat-stage
(meestal: 3 jaar en 3 maanden);
- als advocaat-stagiair(e) start je in je eerste jaar met een salaris van € 3.172,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (prijspeil 2018, excl. 8% vakantietoeslag);
- een goede pensioenregeling;
- een vaste onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding;
- 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
- een laptop en een mobiele telefoon;
- veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zowel in de verplichte Beroepsopleiding Advocatuur als binnen onze eigen Dirkzwager Academy.

Meer informatie of solliciteren?
Wil je meer weten over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Rogier Faase (senior advocaat) of Selma van Ramele (advocaat-partner). Rogier bereik je op 024-381 31 20. Selma bereik je op 024-381 31 38.

Wil je solliciteren? Klik dan op de gele solliciteer button naast deze vacature. Richt je motivatiebrief aan Petra Kiphardt (manager P&O).


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat-Stagiair(e), Advocaat-Stagiair(e) beginnend, Juridisch