Advocaat Intellectueel Eigendom, Privacy, Dataprotectie en ICT

Je staat niet stil, ziet marktontwikkelingen en hebt het in je om hier op in te spelen!

Zo ziet jouw succes er uit
In de rol van advocaat Intellectueel Eigendom, Privacy, Dataprotectie en ICT ben je in staat om praktisch advies te geven. Je bent actief binnen alle facetten van het Intellectueel Eigendom, Privacy, Dataprotectie en ICT en bent ook zelfstandig verantwoordelijk voor het behandelen van zaken in je eigen praktijk.  Je bent onderdeel van het team, dat op dit moment bestaat uit 4 specialisten Sebastiaan, Theo, Sanne en Jenneke. De advocaten van het team hebben zich gespecialiseerd in dataprotectie en privacy, het merken-, auteurs-, modellen- en handelsnaamrecht, maar ook in andere IE, ICT gerelateerde zaken.

Binnen ons team werk je zo zelfstandig mogelijk aan zaken – variërend van het adviseren over privacy vraagstukken, het opstellen, beoordelen, uitonderhandelen en het beëindigen van diverse soorten ICT- en licentiecontracten procederen over deze contracten en inbreuken, outsourcing, datalekken, de WBP/ AVG, cyber security en e-commerce. Diverse verantwoordelijkheden binnen een diversiteit aan klanten; nationaal en internationale klanten zoals o.a. bekende namen binnen de software en distributiewereld.

Jij wordt gewaardeerd door je opdrachtgevers, omdat je veel verder gaat dan de gemiddelde professional. Je geeft gevraagd en ongevraagd praktisch advies en houdt de behoeften van jouw opdrachtgever altijd voor ogen. Je groeit en bouwt tegelijk aan je eigen praktijk.

Wie ben jij?
Je bent een enthousiaste persoonlijkheid die de beste kwaliteit levert binnen een informele en flexibele werkomgeving. Om succesvol te zijn is het verder van belang dat je:

 • Een voltooide stage hebt als advocaat:
 • Relevante ervaring hebt met  dataprotectie en privacy, IE en ICT-recht en de wens om je hierin verder te specialiseren;
 • De rol van ondernemer binnen ons kantoor pakt;
 • Proceservaring hebt;
 • Een out-of-the-box denker bent met een stevige dosis humor;
 • De Engelse taal goed beheerst.

Waarom Marxman?
Als professional kun je pas excelleren in de juiste omgeving. De lat ligt hoog, maar daar staat het volgende tegenover:

 • Jonge, kansrijke en inspirerende omgeving die volop in beweging is;
 • Je werkt samen met hoogopgeleide, sociale en enthousiaste collega's;
 • Marxman ondersteunt jouw intellectuele ontwikkeling als advocaat en biedt daarnaast   uitstekende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en commerciële  groei;
 • Goede work-life balance, stelselmatig overwerken is bij ons niet aan de orde;
 • De omvang van ons kantoor biedt ruimte om als je jezelf binnen korte termijn weet te bewijzen zelfstandig  uitdagende opdrachten uit te voeren én om je mening te laten horen.

Enthousiast?
Dan horen we graag van jou! Klik links van deze pagina op de solliciteer knop en richt je sollicitatie aan Valérie Geffroy. Voor vragen kun je ook bellen naar 033 450 80 00.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-medewerker