Vacature Student-stagiair(e)

KOM JIJ STAGE LOPEN BIJ MARXMAN?

Marxman Advocaten is een modern en ambitieus advocatenkantoor voor de zakelijke markt van ondernemers en overheden, gevestigd in Amersfoort en Apeldoorn. Een kantoor waar niet alleen hard wordt gewerkt, maar waar vooral kennis en creativiteit hun toegevoegde waarde bewijzen.

ONZE MENSEN

Bij Marxman werken bijna dertig medewerkers, die samen een jonge, open en dynamische organisatie vormen. Medewerkers die uitstekend zijn opgeleid en die kunnen rekenen op een uitdagende loopbaan met veel verantwoordelijkheid. Eigen talenten en persoonlijke ontwikkeling staan centraal binnen een inspirerende, flexibele werkomgeving. Je arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld en er is ruimte voor een goede balans tussen werk en privé. 

STUDENTSTAGE

Gedurende acht weken kun je bij ons als studentstagiair(e) kennismaken met de advocatuur en ons kantoor. Wij betrekken je als stagiair(e) bij alle facetten van de advocatuur: het bijwonen van zittingen en besprekingen met klanten, het opstellen van notities, adviezen en conceptprocesstukken, het doen van jurisprudentie- en literatuuronderzoek ten behoeve van advisering aan klanten en het bijwonen van sectielunches waar recente jurisprudentie en ontwikkelingen centraal staan. Daarnaast ben je natuurlijk welkom bij cursussen die wij geven én de wekelijkse kantoorborrel.

Tijdens de studentstage werk je samen met advocaten van alle praktijkgroepen. Zo krijg je in een korte tijd een goed beeld van de advocatuur, van ons kantoor en ontdek je welke rechtsgebieden jou liggen. Een studentstage is in principe fulltime. Wel is het in overleg mogelijk om een stageperiode van zes weken af te spreken of om naast de stage een vak te volgen, zodat je de studentstage in je studie kunt inpassen.

PROFIEL

De studentstagiair(e) is een enthousiaste rechtenstudent in de eindfase van zijn/haar rechtenstudie, met belangstelling voor de ondernemende advocatuur, die zelfstandig kan werken en die niet schroomt verantwoordelijkheid en initiatief te nemen.

CONTACT

Wil je meer weten of solliciteren naar een studentstage bij Marxman Advocaten? Klik dan links van deze pagina op de solliciteer knop en richt je sollicitatie aan Valérie Geffroy. Voor vragen kun je ook bellen naar 033 450 80 00.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Student stage