Juridisch Adviseur Gebiedsontwikkeling B

Kom jij de gemeente Meierijstad versterken met jouw talenten?

“Wij investeren in de kracht van de samenleving en hebben oog voor de menselijke maat.”

De professional van Meierijstad
De medewerker van Meierijstad staat nooit op zichzelf. Als medewerker voel jij je aandeelhouder van Meierijstad en ben je een professional die verantwoordelijkheid draagt voor je deskundigheid en resultaten. Dit doe je niet alleen, maar samen met je collega’s in Meierijstad. Je kent je kwaliteiten én beperkingen en stelt jezelf continu de vraag: waar en hoe kan ik van toegevoegde waarde zijn? 

Werkateliers
De professional werkt in een werkatelier. Een of meerdere werkateliers werken samen aan een programma. Een werkatelier is zelforganiserend, werkt professioneel en autonoom, maar nooit los van de bestuurlijke opgave of van de organisatie. Werkateliers werken programmagericht. Professionals werken per definitie samen, ze verstaan hun vak en ze kennen hun beperkingen. 

Het werkatelier Gebiedsontwikkeling en planologie
Dit atelier werkt aan gebieds- en locatieontwikkeling, ruimtelijk beleid, landschap, erfgoed en duurzaamheid. Van de ongeveer twintig medewerkers hebben er vier de functie juridisch adviseur gebiedsontwikkeling.

Gemeente Meierijstad heeft voor haar locatie in Veghel een vacature voor een

Juridisch Adviseur Gebiedsontwikkeling B

(Adviseur IV)

Voor 32-36 uur per week

Wat ga je doen als Juridisch Adviseur Gebiedsontwikkeling?

  • Het betreft taken die voortvloeien uit de Wet ruimtelijke ordening: het sluiten van anterieure overeenkomsten, behandelen van zienswijzen, verweer bij beroep en behandelen van planschadeverzoeken.
  • Je adviseert op tactisch dan wel operationeel niveau over de juridische aspecten van planontwikkeling.
  • Je ontwikkelt beleid op het terrein van gebiedsontwikkeling en planologie.
  • Je draagt zorg voor de vertaling van beleid naar de uitvoering.


Je profiel
Je hebt minimaal een HBO-werk- en denkniveau en minimaal enkele jaren ervaring in het vakgebied

  • Je hebt kennis op het gebied van gebiedsontwikkeling en planologie.
  • Kennis van het relevante juridische kader.
  • Je hebt oog voor de gevolgen van ontwikkelingen voor het eigen vakgebied.
  • Je hebt een analytisch vermogen.
  • Je onderkent en kunt je verplaatsen in de gevoelens en behoeften van anderen, en houdt rekening met de gevolgen van eigen handelen op andere mensen of onderdelen van de organisatie.
  • Je hebt overtuigingskracht en toont initiatief.


Wat biedt Gemeente Meierijstad jou?
Afhankelijk van je opleiding en ervaring bieden wij voor deze vacature een salaris van maximaal € 4.225,00 bruto bij 36-urige werkweek (salarisschaal 10 , salaristabel januari 2018). 

Meer informatie
Ben jij geïnteresseerd in deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Gert-Jan Boeijen leidinggevende van het werkatelier Gebiedsontwikkeling en planologie. Voor procedurele vragen kun je terecht bij Jeanine Rijken consulent P&O. Beiden bereikbaar via telefoonnummer 14 0413. 

Solliciteren op de functie van Juridisch Adviseur Gebiedsontwikkeling
Wil je solliciteren, dit kan rechtstreeks via onze sollicitatiepagina onder vermelding van vacaturenummer 2018/16. Je kunt reageren op deze vacature tot en met 13 juni 2018. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Adviseur, Adviseren, Juridisch Adviseur, Juridische Advisering, Gebiedsontwikkeling, Planologie, Overheid, Gemeente
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Gemeente, Juridisch medewerker, Juridisch, Legal Counsel, Overheid