Advocaat Medewerker Arbeidsrecht / Algemene civiele praktijk

Een dynamisch en professioneel kantoor met unieke vestigingen in Naaldwijk en Wateringen, dat is Westland Partners. Wij zijn een van de grotere gecombineerde kantoren. Vanuit de ‘kruisbestuiving’ van notariaat en advocatuur hebben wij de nodige specialismen in huis om onze cliënten optimaal te bedienen. Door onze innovatieve kracht mogen wij al jaren bouwen op het vertrouwen van toonaangevende ondernemingen in en om het Westland, Rotterdam en Den Haag. Onze pragmatische, heldere en adviserende instelling zorgt ervoor dat de cliënten precies weten waar zij aan toe zijn. Tegelijkertijd staan wij als kantoor midden in het Westland en als partner naast onze cliënten. Wij kennen onze cliënten en zijn bij uitstek thuis in de markt waarin onze cliënten zich begeven.

Door groei breiden wij ons team uit en zoekt Westland Partners voor de advocatuur in Naaldwijk een:

ADVOCAAT MEDEWERKER ARBEIDSRECHT / ALGEMENE CIVIELE PRAKTIJK - fulltime (m/v).

Functieomschrijving
In de organisatie staan korte lijnen met cliënten en collega’s centraal. Wij hechten belang aan teamwork, zelfstandigheid en het tonen van initiatief. Leef jij je op zo’n manier in de cliënten in, dat jij hen op tactisch en strategisch gebied van hoogwaardig advies kunt voorzien? Dan zorg jij ervoor dat onze cliënten erop vertrouwen dat hun zaak in goede handen is.

Als hoogwaardige juridische dienstverlener staat het vertrouwen van de cliënt altijd voorop! Onze cliënten verwachten van ons een proactieve, toegankelijke, pragmatische en ondernemende houding. Jij bent een vakspecialist met de persoonlijkheid en capaciteit om een waardevolle bijdrage te leveren aan Westland Partners.

Wij vragen
Een afgeronde studie Nederlands recht, een stageverklaring en aantoonbare relevante werkervaring als advocaat. Daarnaast heb je een gezonde ambitie en een ondernemend karakter. Je hebt een pragmatische instelling, relativerings- en inlevingsvermogen en bent een sterke maar toegankelijke persoonlijkheid met goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken.

Wij bieden
Wij bieden een baan waarin jij jezelf zowel persoonlijk als vakinhoudelijk verder ontwikkelt. Als advocaat medewerker wordt je netwerk aanzienlijk uitgebreid door de inzet van jouw eigen vermogen om te acquireren. Daarnaast krijg je een uitstekende vergoeding en profiteer je van goede arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Wil jij op een ambitieuze manier verder groeien in de advocatuur en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan zijn Westland Partners en jij wellicht een match! Solliciteren kan gemakkelijk via de website van Westland Partners. Klik links van deze pagina op de 'solliciteer knop' om rechtstreeks op de website van Westland Partners uit te komen.

Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Peter Quist en/of Thomas van der Lans via 0174-637597.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker