Junior Legal Counsel

Gezocht! een  gedreven en servicegerichte  bedrijfsjurist. Ben je een business-minded bedrijfsjurist die de uitdaging aandurft om (mede)verantwoordelijkheid te zijn voor Legal voor ForFarmers in Nederland? Dan zoeken wij jou!

Junior Legal Counsel NL
Locatie: Lochem, fulltime

Wat ga je doen?
Als junior Legal Counsel NL ben je samen met de Legal Business Partner NL verantwoordelijk voor alle juridische kwesties van ForFarmers in Nederland en gaandeweg ook voor België. Dit onder andere op het gebied van verbintenissenrecht, administratief recht, intellectueel eigendom, productaansprakelijkheid, arbeidsrecht & sociale zekerheidsrecht, mededingingsrecht, privacy en de juridische aspecten van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De Legal afdeling van ForFarmers bestaat uit 5 professionals verdeeld over Nederland en Engeland. Wij ondersteunen de business in alle voorkomende juridische zaken zoals bijvoorbeeld contractenrecht, M&A-trajecten en de beursnotering. 


Taken en verantwoordelijkheden
Je draagt zorg voor het leveren van tijdig en proactief juridisch advies van hoge kwaliteit aan ForFarmers Nederland. Je adviseert de verschillende business units in Nederland en de groepsafdelingen van ForFarmers over de potentiële impact van de huidige en toekomstige wet- en regelgeving op de activiteiten van ForFarmers in Nederland. Dit alles samen met de Legal Business Partner NL.

Je hoofdactiviteiten zijn:

 • Juridische ondersteuning bieden aan Business Units en groepsafdelingen;
 • Monitoren en identificeren van potentieel juridisch risico;
 • De behoeften van de business begrijpen en deze vertalen naar degelijk, pragmatisch juridisch advies;
 • Volgen van nieuwe wetgeving en dit vertalen naar procedures/activiteiten;
 • Het geven van juridische trainingen aan de business.

Wat staat er op je CV?

 • Masteropleiding Nederlands recht;
 • Juridische werkervaring van 1-3 jaar;
 • Sterke interpersoonlijke en communicatievaardigheden;
 • Interesse in en vaardigheid om de business van ForFarmers te begrijpen en verbinding te maken;
 • Pragmatische, flexibele teamspeler die stressvolle situaties aankan;
 • Vloeiend Engels vereist, Duits is een pre;
 • Bereid om te reizen

Wie ben jij?
Je bent een teamspeler waarop we kunnen vertrouwen en je brengt een positieve 'vibe' en hands-on mentaliteit naar het hele team. Je hebt een goed oog voor detail en bent precies in je werk. Je kijkt proactief naar waar ruimte is voor verbetering en staat open voor verandering en zal daar een positieve bijdrage aan leveren. Bovendien ben je gericht op het leveren van service en kun je jouw mening/positie duidelijk kenbaar maken.

Herken je jezelf in het geschetste profiel en vind je het een uitdaging om in een complexe organisatie te werken? Dan ben jij de persoon waar we naar op zoek zijn!

ForFarmers biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden, een goede werksfeer en veel vrijheid
Werken bij ForFarmers betekent werken bij een internationaal groeiende onderneming die volop in beweging is. Dit betekent uitdaging, een informele werksfeer en ruimte voor snelle (persoonlijke) groei. Uiteraard biedt ForFarmers uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden en een uitgebreid secundair pakket met o.a. 23 verlofdagen en 13 ADV-dagen, eindejaarsuitkering, een laptop, iPhone en flexibele werktijden. Verder zijn we zeer ambitieus en willen we de beste mensen in onze teams. Hoor jij daar bij?

Ben jij de Junior Legal Counsel die we zoeken?
Mail dan je motivatie met CV via de sollicitatiebutton op deze pagina. Heb je vragen? Stel ze gerust. Neem contact op met Ilse Niehof, Legal Business Partner, via ons centrale telefoonnummer 0573 – 288 800.

Wist je dat ForFarmers:

 • Een omzet van ruim 2,2 miljard euro en 9,6 miljoen ton diervoeder heeft?
 • Circa 2.325 medewerkers telt en productievestigingen heeft in Nederland, Duitsland, België en de UK?
 • Veel investeert in duurzaamheid, dierenwelzijn en veiligheid?
 • De ambitie heeft om de beste leverancier van voeding voor landbouwhuisdieren in Europa te worden en we hier al goed mee op weg zijn? En dat jij hieraan kunt meebouwen?

Vergelijkbare zoekopdrachten: Agrarische sector, Jurist, Legal Counsel