Ervaren Jurist Letselschade

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Voor de afdeling Rechtshulp Letsel zijn wij op zoek naar ervaren professionals die het team letselschade willen komen versterken.

De vacature is voor diverse locaties, namelijk Leusden, Amsterdam, Rotterdam en Roermond.

Informatie
Wij zijn op zoek naar ervaren collega's voor het behandelen van letsel- en overlijdensschades als gevolg van medische fouten. Daarnaast hebben veel zaken betrekking op verkeersongevallen, maar bijvoorbeeld ook werkgeversaansprakelijkheid en geweldsdelicten. Als letselschadebehandelaar beoordeel je de aan jouw toevertrouwde dossiers op hun feitelijke en juridische merites. Je adviseert slachtoffers en voert schikkingsonderhandelingen. Het berekenen en opstellen van schadeclaims behoort eveneens tot je werkzaamheden. Door jouw ervaring kun je beslissen over het inschakelen van medisch specialisten en arbeidsdeskundigen. Als eindverantwoordelijke voor de dossiers, bezoek je op eigen initiatief nabestaanden en slachtoffers. Je hebt een evenwichtige persoonlijkheid en bent in staat om op een professionele wijze om te gaan met de emoties van betrokkenen.

Functie-eisen
Je hebt een studie Nederlands Recht voltooid, je hebt 2 jaar of meer relevante werkervaring en affiniteit met juridische dienstverlening. Je hebt je ervaring bij voorkeur opgedaan bij een advocatenkantoor, verzekeraar, vakbond of een gespecialiseerd expertisebureau. Als letselschadebehandelaar heb je ervaring in het oplossen van (complexe) aansprakelijkheidsvraagstukken en een goed rekenkundig inzicht. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden, creativiteit en het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Arbeidsvoorwaarden
  • Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
  • Variable werktijden en (eventueel) extra opbouw van roostervrije uren behoren tot de mogelijkheden
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 8% vakantiegeld en een vaste 13e maand
  • Een prima pensioenregeling (middelloon)
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en daarnaast het volgen van opleidingen
  • ARAG Vitaliteitsprogramma (sportprogramma)
  • Een uitstekende reiskostenregeling
Onze verdere arbeidsvoorwaarden en werknemersvoordelen kun je vinden op https://www.arag.nl/werken-bij/arbeidsvoorwaarden/

Contactinformatie
Ben jij de professional die wij zoeken en heb je belangstelling voor deze uitdagende baan? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie.

Voor online solliciteren: http://www.arag.nl/over-arag/werken-bij-arag/vacatures

Contactinfo
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze recruiter Danny Rumpel op 06 30 46 07 01 of via d.rumpel@arag.nl

Over ARAG Rechtsbijstand
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener die haar klanten een breed pakket aan verzekeringen en aanvullende diensten aanbiedt. Het verhaal is uniek: het recht toegankelijk en betaalbaar willen maken voor iedereen. De ambitie is helder: de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten. ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een wereldwijde speler en van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Sinds 2011 is ARAG official sponsor van de KNVB scheidsrechters om samen met de KNVB Fair Play binnen het Nederlands voetbal te stimuleren. Werken bij ARAG betekent opereren in een collegiale en inspirerende omgeving met een open en informele werksfeer. Circa 700 professionals doen dit dagelijks met veel enthousiasme en plezier vanuit de ARAG locaties in Amsterdam, Rotterdam, Leusden en Roermond.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Bedrijfsjurist, Financiele dienstverlening, Juridisch