Jurist

In het kort
vacaturenummer : G.18.RO.44
sluitingsdatum     : tot en met 30 juni 2018

Jurist m/v, Leiden

De functie

Bent u analytisch en positief ingesteld? En vanzelfsprekend zeer servicegericht? Vanwege het vertrek van een van onze collega’s, zijn wij op zoek naar een ervaren jurist.

Als jurist binnen de Raad van Bestuur houdt u zich bezig met zeer uiteenlopende onderwerpen, zoals samenwerkingsovereenkomsten, aanbestedingsvraagstukken, privacy en WOB-verzoeken. U zult betrokken worden bij het opstellen en beoordelen van (samenwerkings-)overeenkomsten. Daarnaast verricht u andere voorkomende juridische werkzaamheden.

Het profiel
U bent een positief ingestelde en analytische jurist die:

  • beschikt over een afgeronde opleiding Nederlands Recht;
  • ervaring heeft met mededingingsvraagstukken;
  • meerdere jaren werkervaring heeft;
  • bekend is met het opstellen en beoordelen van contracten;
  • over sterke onderhandelingsvaardigheden beschikt;
  • zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed beheerst;
  • communicatief, verbindend en leidinggevend sterk is, en to the point communiceert.


Het aanbod
U werkt in een dienstverband van 28 uur per week. Bent u een nieuwe medewerker, dan krijgt u in eerste instantie een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van uw opleiding en ervaring, en bedraagt maximaal € 4.917,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 11, CAO UMC).

Werken bij het LUMC
Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. Ten behoeve van de advisering aan de Raad van Bestuur en divisiebesturen/directies/medewerkers is er een directoraat Juridische Zaken, bestaande uit vier juristen. De leiding over het team berust bij de ambtelijk secretaris van de Raad van Bestuur.

Meer informatie
De uitgebreide vacaturetekst kun je vinden op www.lumc.nl/vacatures. Daarnaast kunt u voor vragen of meer informatie over deze vacature contact opnemen met mevrouw mr. A.E. Hoeksema, ambtelijk secretaris Raad van Bestuur/ directeur Juridische Zaken, telefoon  071 526 31 60.

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Solliciteren
Wilt u solliciteren, vul dan uiterlijk 30 juni 2018 ons sollicitatieformulier in. U kunt ook direct solliciteren via www.lumc.nl/vacatures.

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Gezondheidszorg/Welzijn, Jurist