Combinatiefunctie: Secretaris commissie bezwaarschriften en secretaris managementteam

Weet jij van twee secretarisfuncties een eenheid te maken?


Lieke is op zoek naar een collega secretaris voor de commissie bezwaarschriften en Jaap is op zoek naar een secretaris voor het managementteam. Zij bieden dit gecombineerd aan! Zie jij jezelf als aanstormend talent, ben je nieuwsgierig en weet jij van aanpakken? Twijfel dan niet en reageer!

 

 

Combinatie secretaris commissie bezwaarschriften en secretaris managementteam

 

 

 

30 uur per week


Dit ga je doen:
Secretaris commissie bezwaarschriften 18 uur per week / schaal 9
Lieke Mudde is secretaris van de commissie bezwaarschriften en zoekt een collega die samen met haar het secretariaat van de commissie verzorgt. Dit zijn jouw taken:

 

 • coördinatie bezwaarschriften;
 • voorbereiding hoorzittingen;
 • opstellen conceptadviezen;
 • advisering voorzitter en de commissieleden;
 • opstellen periodieke rapportages en het jaarverslag;
 • actief bijdragen aan kwaliteitsverbetering en vernieuwingen.

Secretaris managementteam 12 uur per week / schaal 8
Jaap Lange is adjunct-directeur en hij zoekt iemand die hem en het managementteam (MT) ondersteunt. Verder ben je belangrijk in de verbinding met de raadsgriffie. Dit zijn jouw taken:

 • agenda, communicatie en verslaglegging van de MT-vergaderingen (wekelijks op donderdag);
 • bewaking van de voortgang van de actiepunten van het MT;
 • organiseren interne bijeenkomsten (MT en teamleiders) en externe bijeenkomsten;
 • afstemming met de raadsgriffie over de lange termijn planning van de raad;
 • coördinatie op moties en amendementen en toezeggingen van de raad;
 • voorbereiding voor het college van de afhandeling brieven aan de raad;


Dit is jouw toegevoegde waarde:
Je bent leergierig, een proactieve jurist en in staat om zelfstandig en in teamverband zorgvuldig te werken. Je bent flexibel, sterk in probleemanalyse en kunt omgaan met tijdsdruk. Je bent dienstverlenend en resultaatgericht en kunt snel schakelen. Daarnaast ben je digitaal vaardig en beschik je over een goede schrijfvaardigheid. Je bent een kei in coördineren, je toont eigenaarschap, behoudt regie en overzicht, bent initiatiefrijk en pragmatisch ingesteld.

Dit breng je mee:
Je hebt een HBO+ of gerichte universitaire juridische opleiding en kennis van het bestuursrecht. Heb je ook kennis van het sociaal domein en omgevingsrecht? Fijn, want dat vormt een pré. Verder ben je geïnteresseerd in de lokale overheid en ben je nieuwsgierig hoe een gemeentelijke organisatie werkt.

Wat bieden wij:
Wij bieden jou een afwisselende baan, opleidingsmogelijkheden en enthousiaste collega’s.
Beide functies zijn verschillend gewaardeerd

 • Secretaris commissie bezwaarschriften in salarisschaal 9 van de CAR – UWO. Het salaris bedraagt minimaal in de aanloopschaal € 2.335,- aanloopschaal tot maximaal € 3.805,- op basis van een 36-urige werkweek.
 • Secretaris managementteam in salarisschaal 8 van de CAR – UWO. Het salaris bedraagt
 • minimaal in de aanloopschaal € 2.040,- tot maximaal € 3.376,- op basis van een 36-urige werkweek.


De salarisinpassing wordt gehanteerd op basis van beroepskennis en werkervaring. Naast je salaris ontvang je maandelijks een Individueel Keuzebudget (IKB) van 16,8% van je maandelijkse salaris. Het IKB is een vrij besteedbaar budget om keuzes te maken die passen bij jouw levensfase en persoonlijke wensen. Het IKB kan je maandelijks uit laten betalen of is te besteden aan verlof, opleidingskosten en vakbond contributie.

De samenleving:
Een mooie gemeente met 48.000 inwoners in zeven karakteristieke dorpen in een bosrijk landschap midden in het land. Het oude cultuurlandschap en het aangrenzende rivierengebied maken het plaatje compleet. Een zeer geliefde plek om te wonen, werken en recreëren.

De organisatie:
Wij ontwikkelen ons tot een netwerkorganisatie die midden in de samenleving staat. We hebben allerlei interessante, maatschappelijk vraagstukken en spelen in op de tendens van ‘meer samenleving, minder overheid’. Wij zijn ambitieus en vallen graag op een positieve manier op. We profileren ons als duurzame gemeente en verbinden daar consequenties aan. Wil je weten hoe onze organisatie werkt bekijk dan ons organisatieplan. Onze kernwaarden zijn omgevingsgevoelig, verantwoordelijk, dienstverlenend, samenwerken en zelfreflectie.

De medewerker:
Onze professionals hebben hart voor de samenleving en zetten zich daar dagelijks met veel energie voor in. Bij ons kun je je ontwikkelen en kansen grijpen, zodat je jouw talenten optimaal kunt benutten. Onze arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden zorgen voor een gunstig werkklimaat. Het nieuwe werken geeft hierin ruimte en flexibiliteit.

Reageren doe je zo:
Schriftelijk reageren kan tot en met 19 juni 2018 via de sollicitatiebutton. Vermeld bij je reactie het vacaturenummer 32-KO-18. De eerste gespreksronde vind plaats in week 26 en de tweede ronde in week 27.

Meer informatie:
Voor vragen kun je terecht bij Marcel Haurissa teamleider Strategie en Advies of Lida Droog, P&O adviseur, beide bereikbaar op 0343-565600.

Social Media:
Wij maken gebruik van social media en bekijken o.a. jouw eventuele Linkedin-profiel. Check gerust die van ons.

Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst.

 

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Gemeente, Juridisch secretaresse