Gevorderd advocaat-stagiair of beginnend advocaat-medewerker arbeidsrecht

Labré advocaten is per direct op zoek naar een:

gevorderd advocaat-stagiair of beginnend advocaat-medewerker arbeidsrecht

Wil jij werken bij een goed, maar ook leuk kantoor met mooie cliënten?

Wil jij (vooral) ondernemingen begeleiden en adviseren op het gebied van arbeidsrecht?

Dan komen wij graag met jou in contact!

Omschrijving vacature

Je bent werkzaam in de brede arbeidsrechtpraktijk van Ron Andriessen en Saskia Boonstra. Als arbeidsrechtadvocaat beantwoord je dagelijks uiteenlopende arbeidsrechtelijke vragen, denk je mee over arbeidsvoorwaarden en strategieën, adviseer, onderhandel en procedeer je in ontslag-, cao- en medezeggenschapszaken en adviseer je, in het verlengde daarvan, over flexibele arbeidsrelaties. Je krijgt de mogelijkheid om volledig jouw eigen dossiers te behandelen en zelfstandig het contact met cliënten te onderhouden. Natuurlijk word je daarbij door Ron en/of Saskia begeleid.

Kandidaten herkennen zich in het volgende: 

  • je beschikt over de benodigde papieren om als Nederlands advocaat te werken en hebt – bij voorkeur – het eerste jaar van de beroepsopleiding afgerond;
  • je hebt een bijzondere belangstelling voor de arbeidsrechtelijke praktijk, hetgeen blijkt uit goede studieresultaten op dat vlak of de nodige relevante ervaring;
  • je wilt je verder specialiseren in het arbeidsrecht en werkzaam zijn op het hoogste niveau;
  • je bent een uitstekend jurist, maar ook een teamplayer, ondernemend, cliëntgericht betrouwbaar, flexibel en je laat je niet gek maken;
  • je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden

Labré biedt jou de mogelijkheid om je verder te specialiseren op het gebied van het arbeidsrecht. Een zo zelfstandig mogelijke praktijkvoering, laagdrempelige en intensieve begeleiding in de praktijk en een postacademische opleiding horen daar waar ons betreft bij. Ook aan de ontwikkeling van jouw commerciële vaardigheden wordt nadrukkelijk aandacht besteed. We bespreken regelmatig concrete doelen met je en je wordt actief betrokken bij de ontwikkeling van het kantoor en de praktijk.

 

Over Labré 

Labré kiest bewust voor specialisatie in vier complementaire rechtsgebieden waarmee elke ondernemer vroeg of laat te maken krijgt: ondernemings- en insolventierecht, vastgoed, bestuursrecht en arbeidsrecht. Labré adviseert en procedeert binnen deze specialisaties en treedt op voor grote en middelgrote ondernemingen, overheden en particulieren.

Labré is lid van Warwick Legal, een internationaal netwerk van gelijkgestemde kantoren. Mede als gevolg hiervan werkt Labré regelmatig voor internationale cliënten. De advocaten van Labré nemen ook actief deel aan de (internationale) bijeenkomsten van Warwick, inclusief speciale activiteiten voor jonge advocaten.

De sectie arbeidsrecht van Labré kent een grote kring van nationale en internationale ondernemingen. Veelal “trouwe klanten” waarmee een jarenlange en informele samenwerking bestaat. Wij treden daarnaast ook regelmatig op voor werknemers. Het is immers belangrijk om altijd zicht te houden op beide kanten van de medaille.

Labré vindt het belangrijk dat haar medewerkers hun werk leuk vinden, omdat dat bijdraagt aan een goede werksfeer en de beste resultaten. We hebben een bloeiende praktijk en een jong en enthousiast team. Labré biedt goede arbeidsvoorwaarden en een moderne, professionele maar informele werkomgeving waarin veel ruimte is voor eigen initiatief, persoonlijke ontwikkeling en groei. We werken hard voor onze cliënten, maar zijn geen urenfabriek. Ons kantoor bevindt zich in het hart van Amsterdam Oud-Zuid, op vijf minuten fietsen van het Museumplein.

Meer weten of solliciteren

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze website www.labre.nl. Neem voor specifieke vragen over deze vacature contact op met Ron Andriessen (ron.andriessen@labre.nl) of Saskia Boonstra (saskia.boonstra@labre.nl). Zij vertellen je graag over hun praktijk en dagelijkse werkzaamheden.

Sollicitatiebrieven met curriculum vitae, cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen kun je bij voorkeur per e-mail sturen naar tara.bruijn@labre.nl of per post naar Labré advocaten, t.a.v. Tara Bruijn, Postbus 75727, 1070 AS Amsterdam.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker beginnend, Advocaat-Stagiair(e) beginnend