Advocaat-stagiare

WARENDORF is een nichekantoor in Amsterdam-Zuid, dat zich richt op het internationale ondernemingsrecht, financieel recht en corporate litigation. Warendorf heeft bijna uitsluitend buitenlandse ondernemingen als cliënt, die activiteiten in of vanuit Nederland ontplooien of Nederlandse ondernemingen die juist internationaal willen groeien.

Wij zoeken een advocaat-stagiaire. U hebt een hands-on mentaliteit. Verder bent u ambitieus, communicatief vaardig, creatief en collegiaal. U bent thuis in het vennootschapsrecht en het verbintenissenrecht. Ook hebt u een brede juridische interesse (vermogensrecht, procesrecht, zekerheden, effectenrecht). Een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal is vereist.

WARENDORF biedt u een inspirerende, plezierige werkomgeving met een open en informele cultuur met volop gelegenheid om samen te werken met andere disciplines, al dan niet van buiten ons kantoor. Warendorf heeft een uitstekend notariaat en werkt veel samen met belastingadviseurs en advocatenkantoren in het buitenland. Wij kenmerken ons door gezond verstand, no-nonsense aanpak en gedrevenheid om praktische resultaten voor onze cliënten te boeken. Wij bieden u een opleiding op hoog niveau, die zeker voldoet aan de voorwaarden die de Nederlandse Orde van Advocaten stelt.

Voor informatie of vragen over deze vacature kunt u contact opnemen met Marek Kupperman (advocaat), tel. (020) 7988200.

Uw sollicitatiebrief met c.v., cijferlijst en uw scriptie, ook als deze nog niet is goedgekeurd, kunt u per e-mail (montgomery@warendorf.nl) richten aan:

Warendorf
t.a.v. mr. M. Kupperman

Koningslaan 42
1075 AE Amsterdam


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e)