Jurist Attractie & Vakantieparken

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

 

De mooiste tijd beleef je bij Libéma!
Met 24 locaties, eigen organisatiebureaus en ruim 800 medewerkers is het Libéma-concern een van de grootste aanbieders van leisure-producten voor zowel de zakelijke- als consumentenmarkt in Nederland. Jaarlijks komen meer dan vijf miljoen gasten in aanraking met de uiteenlopende producten en merken van de diverse Libéma-bedrijven.

Het Libéma-concern is een goed gestructureerd familiebedrijf, dat wordt aangestuurd door een directie die wordt ondersteund door verschillende stafafdelingen waaronder de afdeling Juridische Zaken. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, flexibiliteit en resultaatgerichtheid, waarbij gastgerichtheid hoog in het vaandel staat.

De afdeling Juridische Zaken bestaat uit een Manager Juridische Zaken, vier Divisiejuristen, een Management Assistente en een Juridisch Secretaresse.

Ter vervanging van een collega zijn wij op zoek naar een

Jurist Attractie- & Vakantieparken
(32 uur)

Jouw toekomstige werkplek
Samen met de collega’s van de afdeling Juridische Zaken ben je verantwoordelijk voor het behandelen van de juridische vraagstukken die zich voordoen vanuit de diverse Libéma-bedrijven binnen de divisie Attractie- & Vakantieparken.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Het behandelen van juridische vraagstukken, in het bijzonder op de rechtsgebieden algemeen verbintenissenrecht, huurrecht en intellectueel eigendomsrecht; en
 • Het opstellen, beoordelen en wijzigen van overeenkomsten en andersoortige juridische documenten alsmede het beëindigen van overeenkomsten.

Hierbij rapporteer je aan de Manager Juridische Zaken.
 
Wat breng je mee naar deze functie?

 • Je hebt met succes een universitaire studie Nederlands recht (richting privaatrecht) en/of notarieel recht afgerond;
 • Je hebt ca. 5 jaar ervaring als advocaat en/of (kandidaat)notaris en/of bedrijfsjurist en bent toe aan de 2e of 3e stap in je loopbaan;
 • Je hebt ervaring met algemeen verbintenissenrecht, huurrecht en/of intellectueel eigendomsrecht, ervaring met overige rechtsgebieden is een pre;
 • Je hebt goede computervaardigheden;
 • Je bent integer, flexibel, stressbestendig en je bent in staat snel te schakelen tussen verschillende juridische vraagstukken;
 • Je hebt zeer goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als in geschrift;
 • Je bent scherp, accuraat en zorgvuldig;
 • Je werkt zelfstandig maar bent ook een teamplayer;
 • Je bent resultaatgericht, hebt een proactieve houding en een aanpakmentaliteit;
 • Boven alles ben je gastgericht en heb je een positieve collegiale instelling.

Hoe zorgen wij voor jou?
Naast een afwisselende, verantwoordelijke functie binnen een dynamische organisatie, bieden wij een arbeidsvoorwaardenpakket dat marktconform is. Libéma kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectieve zorgverzekering, diverse kortingen op particuliere verzekeringen en gratis toegang tot onze attractieparken.

Wil je informatie?
Neem dan gerust contact op met Marjolein Grin, Recruiter tel. 073 5282200. Wij verzoeken alleen kandidaten die voldoen aan bovenstaand profiel te solliciteren. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Marjolein Grin via onze website www.werkenbijlibema.nl. Wij verzoeken vriendelijk te solliciteren via de sollicitatiebutton.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bedrijfsjurist, Horeca, Juridisch, Jurist, Onroerend Goed