Ervaringsstage voor gevorderde rechtenstudenten

Ben jij een gevorderde (universitaire) rechtenstudent, bij voorkeur opgeleid in het fiscaal recht, die interesse heeft om gedurende enkele maanden een ervaringsstage te lopen.

Ons kantoor

In een klein en hecht team werken wij aan kwalitatief hoogwaardige dienstverlening op het terrein van het ondernemingsrecht, fiscaalrecht, contractenrecht, arbeidsrecht en familierecht, ook in internationaal verband.

Aanbod

Je krijgt in een tijdelijk dienstverband, de mogelijkheid om mee te lopen op een advocatenkantoor. Het doel zal zijn dat je leert hoe gerechtelijke procedures worden voorbereid en hoe die verlopen. Je zult, onder begeleiding, leren hoe standpunten van klanten vertaald moeten worden naar juridische belangen, hoe je een onderzoek moet inrichten en verder hoe het binnen een advocatenkantoor toegaat.

De problematiek waar je mee te maken zult krijgen beweegt zich voornamelijk op het grensgebied van het civiele  (ondernemings-en contracten)recht en het fiscaalrecht.

Uiteraard krijg je aan het eind van de stage een evaluatierapport.

Contact

Sollicitaties, voorzien van een motivatiebrief en c.v. kun je  tot uiterlijk 1 juli 2018 sturen naar info@meijer-advocaten.nl ter attentie van Joost Meijer, bij wie ook telefonisch informatie kan worden ingewonnen.

Onze verdere contactgegevens zijn:

Meijer advocaten en belastingadviseurs
Laan van Meerdervoort 100, 2517 AS Den Haag
Website: www.meijer-advocaten.nl
telefoonnummer 070-3548663.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Student stagiair(e)