Advocaat-stagiaire

Ons kantoor bestaat op dit moment uit zeventien advocaten, verdeeld over de twee vestigingen in Weert en Helmond.  De onderlinge contacten zijn informeel en de meeste advocaten zijn al jarenlang aan ons kantoor verbonden.

De advocaten op ons kantoor voeren een overwegend commerciële, ondernemingsrechtelijke praktijk, waarbij onze cliënten een hoogwaardig dienstenpakket wordt aangeboden. Onze klanten, variërend van kleine tot grote ondernemingen en publiekrechtelijke organisaties zijn overwegend in de regio gevestigd.

Vanwege de verder groeiende praktijk zijn wij voor elke vestiging op zoek naar een (aankomend) advocaat-stagiair(e) en/of een advocaat- medewerker, die op ons gemoedelijke en kwalitatief goed aangeschreven kantoor aan de slag wil. 

Wij verwachten van jou een behoorlijke dosis intelligentie, sterke sociale vaardigheden en een goed juridisch analytisch vermogen. Afhankelijk van je interesses en je ambities zul je toegevoegd worden aan één van de secties, die ons kantoor rijk is. Daarnaast mag je tijdens de stage “ruiken aan het werk binnen de andere secties” .

Wij bieden je een boeiende positie in een groeiende, commercieel gerichte praktijk met een uitstekende werksfeer en prima perspectieven en carrièremogelijkheden. Vanzelfsprekend hoort daar ook een goed evenwicht tussen werk en privé bij.

Nadat je de stage doorlopen hebt, mag je je verder kwalificeren in het rechtsgebied dat je het meeste aanspreekt, waarbij je ook in de gelegenheid gesteld zult worden om de daarvoor noodzakelijke opleidingen te volgen.

Voor een nieuwe stagiaire is het niet meer mogelijk om met de NOVA- opleiding te starten in september 2018; de inschrijvingstermijn daarvoor sluit binnenkort. Dit betekent dat je, voor zover je de beroepsopleiding nog niet gevolgd hebt, in het voorjaar van 2019 met deze opleiding zult starten.

Meer informatie over ons kantoor vindt u op onze website www.abenslag.nl.

Indien u specifieke vragen hebt over de vacature, neem dan telefonisch contact op met mr. Geurt te Biesebeek, tel. 0492-749990.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e)