Jurist (32 uur)

Maak jij het SCHERP | LEGAL team compleet?

SCHERP | LEGAL groeit en is met spoed op zoek naar een gedreven jurist die voor 32 uur per week ons team komt versterken.

Wie zijn wij?

SCHERP | LEGAL is een modern en snel groeiend advocatenkantoor gevestigd in De Telefooncentrale in Alkmaar. We bestaan uit een klein team dat houdt van hard werken maar ook de balans van werk en genieten van het leven niet uit het oog verliest. Wij onderscheiden ons door onze nuchtere en betrokken manier van advisering. Wij staan naast onze klanten (niet boven) en houden van korte lijnen. Daarentegen staat het leveren van eerlijk advies, toegevoegde waarde en kwaliteit bij ons altijd voorop.

Wie ben jij?

Heb jij een afgeronde opleiding WO-rechten? En heb jij ½ - 2 jaar relevante werkervaring en/of aantoonbare interesse op één van deze vakgebieden:

  • Ondernemingsrecht
  • Contractenrecht
  • Privacyrecht

Wil je je graag verder ontwikkelen in een informele inspirerende omgeving? Veel leren en ook de ruimte krijgen en pakken zodat je verder groeit in het juridische vak en meegroeit met ons kantoor. Ben je stressbestendig, beschik je over sterke sociale vaardigheden en over een groot verantwoordelijkheidsgevoel? En last but not least: heb jij zin om aan de slag te gaan op een creatieve locatie in Alkmaar?

Als jij enthousiast knikt bij het lezen van deze vragen dan maken wij graag eens nader kennis onder het genot van een goede kop koffie (of thee)! Klik links van deze pagina op de 'solliciteerknop' of stuur jouw c.v. met motivatie uiterlijk 28 juni a.s. naar lotte@scherp.legal en je hoort spoedig van ons.

Onderdeel van de procedure maakt uit een social media-screening en een inhoudelijke test

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Juridisch medewerker, Jurist