Jurist/ Secretaris Raad van Bestuur

Wat ga je doen?
Aantal uren per week: 36

De Secretaris is de rechterhand van de Raad van Bestuur en levert dan ook een belangrijke bijdrage in zijn visie- en beleidsontwikkeling. De Raad van Bestuur bestaat uit een voorzitter en een lid raad van bestuur.

Je bent een sparringpartner van de Raad van Bestuur en je adviseert gevraagd en ongevraagd bij bestuurlijke kwesties. Je draagt zorg voor de voorbereiding en de uitvoering van de overleg- en besluitvormingsprocessen. Je stuurt het proces en bewaakt de voortgang en realisatie van besluiten.
 
Als jurist ben je daarnaast voor de organisatie dé juridische vraagbaak. Zo adviseer je het bestuur bij vraagstukken op het terrein van aansprakelijkheid, contractrecht en gezondheidsrecht.
 
Op basis van de principes in ‘good governance’ ondersteunt de secretaris de Raad van Bestuur in het overleg met de Raad van Toezicht en de Cliëntenraad. Je sluit aan bij het MT en geeft functioneel leiding aan de werkzaamheden van het secretariaat.

Wat breng je mee?
We zoeken een ambitieuze secretaris die de Raad van Bestuur ontzorgt, adviseert en zaken voor hen structureert en regelt. Je bent een stevige gesprekspartner, neemt initiatieven en houdt de lijn vast. Jij zorgt ervoor dat het besluitvormingsproces toewerkt naar een beslissing die vervolgens goed wordt “afgehecht”.  Je vindt het leuk om te schrijven.

De persoon die we zoeken is toegankelijk en betrokken. Je weet snel te schakelen tussen verschillende niveaus en bent resultaatgericht. In de uitvoering van het werk ben je kritisch en geef je inzicht in de verschillende perspectieven. Je bent analytisch sterk en denkt van nature in processen.

Onze ideale kandidaat voldoet aan het volgende profiel:

  • Een afgeronde opleiding WO Nederlands recht en hebt bij voorkeur ervaring in de advocatuur;
  • Aantoonbare ervaring met governance en bestuurlijke processen in complexe organisaties;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.


Je kunt rekenen op
Het betreft een fulltime functie in een zeer dynamische omgeving en in een open organisatie cultuur.

De functie is voor 32 - 36 uur per week, in eerste instantie voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. De functie is ingeschaald in FWG 70 van de cao Ziekenhuizen.

Wie zijn wij?
De St. Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het St. Anna Ziekenhuismedisch sportgezondheidscentrum TopSupport en Ananz. Tot Ananz behoren de woonzorgcentra  Akert en Berk & Heuvel in Geldrop en woonzorgcentrum Nicasius in Heeze. Ananz levert een breed pakket aan verpleeg- en verzorgingshuiszorg, vooral voor de regionale markt.

De kracht van de St. Anna Zorggroep zit in de kleinschalige, goede en brede basiszorg. Het complementaire aanbod omvat zorg op het gebied van preventie, ziekenhuiszorg (cure), verpleging en woonzorgcentra (care) en nazorg. Persoonlijke aandacht staat voorop en we ondersteunen de cliënt optimaal. We onderscheiden ons verder door korte toegangs- en doorlooptijden en spelen met passende, originele concepten in op de veranderende zorgvraag. Momenteel bouwen wij samen met de medisch specialisten aan onze strategie 2019-2022. Bouw jij met ons mee?

Interesse?
Spreekt deze vacature je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren voor maandag 2 juli a.s. 
In je motivatiebrief zien wij graag jouw ervaring terug en waarom je voor onze organisatie wil werken. Je sollicitatie ontvangen we graag via de 'Solliciteer' button. Je motivatiebrief mag je richten aan Eveline Bakx, Manager PO&O.
 
Informatie
Voor meer informatie omtrent deze functie kun je contact opnemen met Kim de Veer, recruiter AnnaWerkt,  telefoon 040-286 4743.
 
Een assessment kan deel uit maken van de procedure.
De eerste selectiegesprekken zijn gepland op donderdag 5 juli in de middag.
 
Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, fulltime, parttime, Geldrop, Secretaris Raad van Bestuur, recht, Secretaris Raad van Bestuur, corporate governance.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Gezondheidszorg/Welzijn, Jurist, Secretariaat