Zelfstandig advocaat

Werken in de advocatuur is leuker als je zelfstandig bent en autonoom werkt, met gelijk gestemde collega’s in een professioneel samenwerkingsverband.

Wie ben jij?

Je hebt je stageverklaring op zak en bent toe aan een volgende stap. Of je hebt ruime ervaring, en bent toe aan een overstap. Je werkt autonoom en neemt verantwoordelijkheid voor je eigen praktijk. Je ziet de voordelen van samenwerking met andere zelfstandige professionals. Om kennis te delen, elkaars praktijk waar te nemen bij vakantie, en vanwege de voordelen van gezamenlijke acquisitie vanuit een kantoor met naamsbekendheid. Een praktisch ingestelde generalist kan bij ons kantoor een vliegende start maken en zich later specialiseren. Maar je kunt ook een ervaren specialist zijn die aansluiting zoekt bij een goed lopend kantoor.

Wie zijn wij?

Ons kantoor bestaat sinds 2000. We zijn een civiel proceskantoor. Alle advocaten zijn zelfstandig professional. De advocaten zijn actief op 2, soms 3 rechtsgebieden, zoals arbeidsrecht, familierecht, huur/vastgoed of letselschade. We behandelen zowel betalende als toevoegingszaken. Het kantoor is georganiseerd via een praktijkstichting. Het risico en de startinvestering is daardoor laag.

Wat maakt ons anders

Bij ons concept kun je je eigen ontwikkeling als advocaat vormgeven binnen een professionele omgeving. Je omzetdoel bepaal je zelf. Het werk is te combineren met andere bezigheden en de work/life balans is goed. Flexibel en thuis werken is mogelijk. Ben je nog geen zelfstandig ondernemer? Dan helpen we je met de start. En we zitten op een goede, bereikbare lokatie in Amsterdam-Zuid, naast het Okura hotel.

Wat vinden we belangrijk

  • Goede juridische kwaliteit en relevante ervaring
  • Collegiale instelling, humor, relativeringsvermogen
  • Je weet hoe je cliënten tevreden maakt
  • Bereidheid om te publiceren via blogs of vlogs op onze website
  • Ben je senior advocaat, dan ben je bereid jongere advocaten te begeleiden
  • Je specialisatiewens vult de bestaande rechtsgebieden aan

Telefonische inlichtingen: 020 696 3000

Reacties:

Druk op de solliciteerbutton naast de vacature

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-medewerker