(Gevorderde) advocaat-stagiaire of een beginnend advocaat-medewerker

Momenteel hebben wij ter versterking van ons advocatenteam plaats voor een (gevorderde) advocaat-stagiaire of een 

beginnend advocaat-medewerker (m/v) voor de algemene civiele praktijk

Functieomschrijving

Gevorderde advocaat-stagiaire

Als advocaat-stagiaire wordt u bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten breed opgeleid in de algemene praktijk, onder leiding van een ervaren advocaat. U bent niet alleen enthousiast, maar tevens pro-actief en nuchter ingesteld.

 

Advocaat-medewerker

U hebt minimaal 3 jaar ervaring binnen de algemene praktijk. U bent in staat om zelfstandig de praktijk te voeren. U beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en hebt een praktische aanpak.

Wij bieden

Vogelaar Bosch Spijer Advocaten is een dynamisch en ambitieus advocatenkantoor, actief in het arrondissement Den Haag, met name in het Westland en Midden-Delfland. Vanuit onze kantoren in 's-Gravenzande en Honselersdijk richten wij ons op een brede markt: het bedrijfsleven, en de particuliere cliënt.

Contactgegevens

Bent u geïnteresseerd in een kantoor dat een informele sfeer combineert met een zakelijke benadering? Dan willen wij u graag ontmoeten. Stuur uw schriftelijke reactie, voorzien van uw curriculum vitae naar mr. E. Spijer, Postbus 99, 2670 AB Naaldwijk. U kunt ook mailen naar: spijer@vbsadvocaten.nl.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur