Jurist (32-40 uur per week)

Ter uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een Jurist die onze gerechtsdeurwaarderspraktijk komt versterken.

Functieomschrijving Jurist

Als jurist heb je een afwisselende functie binnen onze organisatie. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het zelfstandig behandelen van dossiers en alle voorkomende juridische werkzaamheden die daarbij horen, zoals het opstellen van conclusies en akten en het bijwonen van zittingen.

Verder adviseer je cliënten over de te nemen (juridische) stappen. Je denkt daarbij in oplossingen. Daarnaast begeleid je portefeuilles van opdrachtgevers en zorg je voor de voortgang hiervan. We hebben een incasso- en ambtelijke praktijk. We zijn dan ook op zoek naar een jurist die allround inzetbaar is, met een brede oriëntatie binnen de gerechtsdeurwaarderspraktijk.
Salaris is in overeenstemming met je opleiding en ervaring. Verder ontvang je voor je werkzaamheden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden.

Je komt te werken in een plezierige, collegiale werkomgeving, waarbij we met onze informele werksfeer graag samenwerken aan projecten en/of elkaar van advies voorzien.

Functie-eisen Jurist

Wij zoeken naar een enthousiaste Jurist met HBO/WO werk- en denkniveau die, bij voorkeur, reeds werkervaring heeft opgedaan bij een gerechtsdeurwaarderskantoor. Je bent proactief en breed inzetbaar. Je kan prima in teamverband werken. Daarnaast dien je te beschikken over goede communicatieve vaardigheden en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een landelijk opererend, zelfstandig gerechtsdeurwaarderskantoor en incassobureau in Utrecht. Met een enthousiast team van mensen werken we aan zaken voor het bedrijfsleven, woningbouwcorporaties, overheidsinstanties en juridische beroepsbeoefenaren. Wij werken in een collegiale sfeer zonder sterke hiërarchische structuur.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Dienstverlening algemeen, Bedrijfsjurist, Financiele dienstverlening, Jurist