Advocaat-medewerker Arbeidsrecht

ADVOCAAT MEDEWERKER ARBEIDSRECHT

Ter uitbreiding van onze sectie arbeidsrecht, zijn wij op zoek naar een doortastende, doel- en oplossingsgerichte junior advocaat medewerker (tot 5 jaar ervaring). Onze sectie arbeidsrecht bestaat op dit moment uit 2 advocaten, en staat voornamelijk werkgevers bij. Een gevarieerde baan, volop uitdagingen, waarbij je werkzaam bent in zowel de advies- als de procespraktijk.

JOUW USP’S

Ben jij commercieel ingesteld? Ben je leergierig en heb je lef? Je gaat een discussie met de cliënt (indien nodig) niet uit de weg. Je bent oplossingsgericht en creatief en beseft dat een goede oplossing niet altijd de meest voor de hand liggende oplossing is. Jouw communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) in de Nederlandse en Engelse taal zijn uitstekend. Je bent in staat om hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden en snel en doortastend tot de kern te komen. Je kunt zelfstandig werken, maar bent ook een gedreven teamspeler. Je hebt net zoals wij hart voor het arbeidsrecht. 
Er wordt in deze functie veel van je verwacht, maar je mag dan ook veel van ons verwachten.

WIJ BIEDEN

  • Ruimte waarin je jouw eigen ideeën vormgeeft en tot realiteit maakt.
  • Een dynamische werkomgeving.
  • De gelegenheid om jezelf te ontwikkelen en uit te groeien tot een gespecialiseerde arbeidsrecht advocaat middels een postacademische specialisatieopleiding zodat je op hoog niveau de praktijk kan uitoefenen.
  • Een stimulerende en informele werksfeer, met aandacht voor de individuele medewerker.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden met een goede balans tussen werk en privé

VRAGEN?

Voor meer vragen over de functie kun je terecht bij mr. Tally Opbroek (advocaat arbeidsrecht en partner). Tally is bereikbaar via t.opbroek@stellicher.nl, of via 026 – 3777 111.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur