Juridisch adviseur handhaving Wabo

Voor het team Juridisch Advies zoekt OddV een

juridisch adviseur handhaving Wabo 
36 uur per week - standplaats Ede

Wat je gaat doen

  • Je houdt je bezig met de bestuursrechtelijke handhaving van bouw-, bestemmingsplan- en milieuregelgeving (Wabo).
  • Je adviseert over juridische vraagstukken over omgevingsrecht, evalueert de naleving van de juridische kaders, richtlijnen en regelgeving.
  • Je adviseert over integrale juridische vraagstukken over handhaving Wabo en signaleert risico’s. In voorkomende gevallen adviseer je ook over juridische vraagstukken op het gebied van vergunningverlening.
  • Je bent in staat om de juridische kaders te toetsen en verleent toestemming of weigert. Je kunt ook bezwaar- en beroepszaken behandelen.


Wat je kunt en kent

Je hebt…

  • minimaal hbo werk- en denkniveau
  • bestuurlijke voelsprieten
  • ervaring met vergunningverlening en handhaving van omgevingsrecht in een bestuurlijke, juridisch complexe context
  • goede schriftelijke, communicatieve en verbindende vaardigheden


Je bent…

  • resultaatgericht
  • verbindend en communiceert gemakkelijk met klanten, medewerkers en bestuurders met verschillende achtergronden, ook als de boodschap minder positief is


Wat we je bieden
Wij bieden een uitdagende functie in een moderne organisatie. Een prima arbeidsvoorwaardenpakket en goede ontwikkelingsmogelijkheden. Het salaris bedraagt afhankelijk van kennis en ervaring maxi- maal schaal 9 (€ 3.805 bruto per maand bij een 36-urige werkweek). Je Individueel Keuzebudget voor doelen die passen bij je levensfase, persoonlijke wensen en doelen bedraagt 17,05% van je bruto- salaris. De aanstelling is voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. We bieden ruimte voor plaats- en tijd onafhankelijk werken.

Heb je vragen?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marcel van der Voet, manager Juridisch Advies: 088 - 116 99 01. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Roxanne Pietersz, personeelsconsulent: 06 - 18 19 98 36.

Zo solliciteer je
Stuur je sollicitatiebrief met cv vóór 4 juli 2018 naar Werken in Gelderland via de 'Solliciteer' button.

Omgevingsdienst De Vallei (OddV)
is een samenwerkingsverband van de gemeenten Barneveld, Ede, Nijkerk, Scherpenzeel en Wageningen en de provincie Gelderland. We werken nauw samen op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving. Met 120 medewerkers zorgen we voor een betere dienstverlening aan bedrijven en inwoners, minder administratieve lasten en kortere procedures. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bedrijfsjurist, Gemeente, Juridisch medewerker