(Gevorderd) advocaat-stagiaire of advocaat-medewerker Bouwrecht, Huurrecht en Onroerend goedrecht

(Gevorderd) advocaat-stagiaire of advocaat-medewerker Bouwrecht, Huurrecht en Onroerend goedrecht - Functie omschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega voor onze opdrachtgever: een (gevorderd) advocaat-stagiaire of advocaat-medewerker met passie voor het bouwrecht, huurrecht en onroerend goedrecht. Onze opdrachtgever betreft een middelgroot gespecialiseerd advocatenkantoor op het gebied van bouwrecht in de breedste zin van het woord. Wil jij je volledig kunnen richten op dit rechtsgebied bij een nichekantoor met een uitstekende reputatie en waar je goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden hebt? Neem gerust contact op voor meer informatie en wellicht heb jij daar deze week nog een kennismakingsgesprek! Je zult meteen ervaren dat er een prettige sfeer heerst.

In deze functie zal jij je richten op het bouwrecht, huurrecht en onroerend goedrecht. Heb je nog geen specialisatieopleiding afgerond? Dit wordt van harte aangemoedigd!

(Gevorderd) advocaat-stagiaire of advocaat-medewerker Bouwrecht, Huurrecht en Onroerend goedrecht - Bedrijfsprofiel

Het team bestaat momenteel uit circa 9 advocaten van verschillende leeftijden en ervaringsjaren. Dit zorgt ervoor dat je goed kunt sparren en altijd bij een collega terecht kunt. De sfeer op kantoor is gemoedelijk, open en laagdrempelig. Zij streven ernaar om cliënten op praktische wijze te adviseren en daarbij mag een persoonlijke benadering niet ontbreken. Jij telt net zoals de cliënt als persoon binnen deze mooie organisatie en er wordt graag geïnvesteerd in jouw professionele ontwikkeling.

(Gevorderd) advocaat-stagiaire of advocaat-medewerker Bouwrecht, Huurrecht en Onroerend goedrecht - Functie eisen

Onze opdrachtgever zoekt een nieuwe collega met echte passie voor het bouwrecht, huurrecht en onroerend goedrecht. Bij voorkeur heb jij 2 tot 10 jaar ervaring binnen de advocatuur. Daarnaast is vooral van belang dat jij past binnen het team en daar komen zij graag achter tijdens een persoonlijke ontmoeting op hun kantoor.

Wellington Densmore is gespecialiseerd in vacatures voor advocaten en andere juridische professionals. Kijk voor meer interessante vacatures op www.wellington-densmore.com/advocaat-vacatures.html


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker, Advocaat-Stagiair(e) gevorderd