Beginnend advocaat-medewerker (met stageverklaring)

Van Odijk Advocaten is een kantoor dat zich richt op de MKB (en MKB+) markt. Vanuit het centraal gelegen kantoor in Utrecht werken onze advocaten voor ondernemingen en ondernemers in het hele land. De cliënten van kantoor opereren met name binnen de (groot)handel, vastgoed en bouw, horeca, detachering, ICT, technische dienstverlening en automotive. Het kantoor heeft een duidelijke toekomstgerichte visie. Gericht op de behoefte van de cliënt. Recent heeft ons kantoor een digitaliserings- en efficiëntieslag gemaakt, waardoor we onze cliënten nog slagvaardiger en succesvoller kunnen bedienen.

Ons team bestaat uit ervaren specialisten in ondernemingsrecht, contracten, vastgoed, arbeidsrecht, incasso en personen- en familierecht. Van Odijk Advocaten wordt door haar cliënten getypeerd als betrokken en fanatiek en men houdt van de korte lijnen. De advocaten van ons kantoor helpen de cliënten graag met het nemen van juridische hindernissen maar vooral ook met het bieden van juridische mogelijkheden.

Het opleidingsniveau van de medewerkers is hoog; het bijhouden én verhogen van de kennis is de norm. Kwaliteit is vanzelfsprekend en de motivatie als dienstverlener intrinsiek.

Van Odijk Advocaten is succesvol en groeit. Daarom zoeken wij een:
 

Beginnend advocaat-medewerker (met stageverklaring).

 

Functieomschrijving

Je werkt als medewerker nauw samen met de betrokken partner(s). Je acteert op middenkader level en ondersteunt daarbij de stagiaires. We hechten aan continuïteit. Doorgroeien tot partner vinden we daarom normaal, wanneer je daarvoor de ambitie en de kwaliteiten hebt.

Als advocaat-medewerker zal je een breed palet aan werkzaamheden hebben. Kern is het juridisch ontzorgen van MKB ondernemers en ondernemingen. Ondernemingsrecht in brede zin. Adviserend en wanneer noodzakelijk procederend. Kortom: alles waarmee wij als advocaten onze cliënten kunnen helpen om hen succesvol te laten ondernemen.

Het profiel

 • Je bent communicatief vaardig en je werkt nauwkeurig;
 • Je bent analytisch en vakinhoudelijk sterk;
 • Je bent in staat om mee te denken met een ondernemer;
 • Je bent ambitieus en een teamplayer met een afgeronde stage en tenminste 3 jaar inhoudelijke werkervaring, opgedaan als advocaat bij een solide kantoor;
 • Je hebt passie voor je vak en echte interesse in je cliënten.


Het aanbod

 • Uitdagende brede ondernemingsrechtelijke praktijk;
 • Een onafhankelijke en bloeiende praktijk met focus op het MKB;
 • Het kantoor biedt een “work hard, play hard” omgeving;
 • Uitstekende, inhoudelijke ontwikkelingsmogelijkheden zowel ‘on the job’ als door de mogelijkheid gespecialiseerde opleidingen (zoals Grotius) te volgen;
 • Werken op een mooie locatie in Utrecht;
 • Een kantoor met een collegiale en informele sfeer, waarbij de menselijke maat voorop staat.

 

Voor inlichtingen kunt u vertrouwelijk contact opnemen met Marsja Wierenga, telefoon 030 251 64 24. Sollicitaties kunt u richten aan: Danielle Bosschaart.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker