Advocaat-medewerker Ondernemingsrecht & Insolventierecht

Advocaat-medewerker Ondernemingsrecht & Insolventierecht - Functie omschrijving

Wij zijn namens onze opdrachtgever, een middelgroot nichekantoor op het gebied van vastgoed, op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega advocaat-medewerker Ondernemingsrecht en Insolventierecht. Heb jij net je beroepsopleiding afgerond dan word je ook van harte uitgenodigd om te solliciteren!

Binnen deze organisatie zijn uitstekende doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden aanwezig. Bovendien krijg je de mogelijkheid om je uitsluitend te richten op deze rechtsgebieden binnen een professioneel en uitstekend bekend advocatenkantoor. De sfeer op kantoor is toegankelijk, informeel en laagdrempelig. Daarnaast kan je sparren met collega’s van verschillende leeftijden en ervaringsjaren. Kortom: de uitstekende plek om jezelf verder te ontwikkelen!

In deze functie verricht je advies- en proceswerkzaamheden op het gebied van het ondernemingsrecht en insolventierecht, waarbij onder andere gedacht kan worden aan herstructurering, doorstart, faillissementen, surseance van betaling, zekerheden, bestuurdersaansprakelijkheid en faillissementsverslagen.

Advocaat-medewerker Ondernemingsrecht & Insolventierecht - Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een middelgroot gespecialiseerd advocatenkantoor in regio Nijmegen/Arnhem met ca. 10 advocaten en enkele ondersteunende medewerkers. Zij profileren zich als een strategisch-juridisch persoonlijk betrokken adviseur. Er wordt gestreefd naar een praktische aanpak voor de klant. De aandachtsgebieden binnen dit advocatenkantoor zijn Bouw & Vastgoed, Onderneming & Organisatie (waaronder Insolventie) en Agrarisch & Grondzaken.

De bedrijfscultuur is informeel en er heerst een open werksfeer. Voor het sparren met collega’s wordt ruimte gegeven. Daarnaast is het een no-nonsense kantoor. Persoonlijke betrokkenheid, collegialiteit en samenwerking is voorts van groot belang.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op voor meer informatie. Zowel wij als onze opdrachtgever schakelen snel, dus het zou zo maar kunnen dat jij daar op zeer korte termijn gaat kennismaken. Discretie is daarbij van zelfsprekend.

Advocaat-medewerker Ondernemingsrecht & Insolventierecht - Functie eisen

De ideale kandidaat heeft tenminste 2,5 jaar ervaring binnen de advocatuur op het gebied van Ondernemingsrecht en Insolventierecht. Ben jij zeer ervaren, dan word je ook van harte uitgenodigd om te solliciteren. Herken jij jezelf in het bovenstaande geschetste bedrijfsprofiel? Een persoonlijke en zakelijke klik met het team is namelijk van groot belang.

Wellington Densmore is gespecialiseerd in vacatures voor advocaten en andere juridische professionals. Kijk voor meer interessante vacatures op www.wellington-densmore.com


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker, Advocaat-medewerker ervaren