Jurist Familierecht

Jurist Familierecht - Functie omschrijving

Wij zijn namens onze opdrachtgever op zoek naar een enthousiaste, gedreven en ambitieuze jurist familierecht. Als jurist familierecht heb je bij onze opdrachtgever volop doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Werk jij momenteel als jurist of advocaat familierecht, en zou jij je carrière graag voort willen zetten bij een gerenommeerd accountantskantoor? Dan is dit je kans! Kandidaten die momenteel als jurist familierecht werkzaam zijn bij een accountantskantoor worden ook van harte uitgenodigd om te solliciteren. Vanzelfsprekend gaan wij discreet om met jouw sollicitatie! 

Als jurist familierecht zijn je werkzaamheden divers en uitdagend. Bovendien heb je veel contact met klanten. Daarnaast houd je je bezig met het familierecht in de breedste zin van het woord.

Jurist Familierecht - Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd accountantskantoor met meerdere vestigingen. De bedrijfscultuur is informeel, collegiaal en betrokken. De juridische praktijk binnen dit accountantskantoor staat goed bekend en groeit enorm. Expertise hebben zij op het gebied van ondernemingsrecht, arbeidsrecht en familierecht. Kom jij dit hechte team versterken? Wil jij werken bij een werkgever waar je gewaardeerd wordt?

Jurist Familierecht - Functie eisen

De ideale kandidaat heeft enkele jaren ervaring (2 tot 10 jaar) als advocaat/jurist binnen het familierecht. Als persoon ben jij sociaal, representatief, ambitieus en collegiaal. Ben jij deze persoon? Dan kan je rekenen op uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast word je gewaardeerd om wat je doet, want er is aandacht voor jou als persoon.

Wellington Densmore is gespecialiseerd in vacatures voor juristen en andere juridische professionals. Kijk voor meer interessante vacatures op https://www.wellington-densmore.com/vacatures.html


Vergelijkbare zoekopdrachten: Financiele dienstverlening, Juridisch, Jurist