CURATOR DIE DE OVERSTAP WIL MAKEN NAAR HET BEDRIJFSLEVEN

De opdrachtgever

Onze Opdrachtgever is een toonaangevende speler in de financiële wereld. Vanwege het vertrek van een collega is onze opdrachtgever op zoek naar een nieuwe collega.

Bedrijfsjurist

Binnen een team van professionals adviseert de bedrijfsjurist op het gebied van het insolventierecht, zekerheden en financieringen. Verder adviseer je over (inter)nationaal privaatrechtelijke en goederenrechtelijke vraagstukken.

Profiel jurist

  • 4 - 7 jaar werkervaring als curator
  • Uitstekende kennis van het goederenrecht en het insolventierecht
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Afgeronde universitaire opleiding Nederlands Recht

Het aanbod

De bedrijfsjurist opereert binnen een professioneel team in een informele cultuur.

Interesse

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan per mail contact op met Nick Spenkelink: nickspenkelink@islegal.nl. Ik ontvang graag een CV en motivatie (in Word). Vertrouwelijke behandeling is vanzelfsprekend gegarandeerd.

ISLEGAL

Nick Spenkelink en Remco Abeln zijn de consultants van ISLEGAL. Wij hebben ons vanaf 2001 gespecialiseerd in duurzame arbeidsbemiddeling voor juristen. Plezier in ons werk en de overtuiging dat wij een toegevoegde waarde hebben binnen de juridische arbeidsmarktbemiddeling dragen bij aan ons succes. Met onze manier van werken zijn wij niet gebaat bij een kortetermijnoplossing. En daarmee zijn onze belangen gelijk aan die van jou. Met kennis en enthousiasme ervaren juristen en opdrachtgevers naar de beste match (bege)leiden en oprechte nieuwsgierigheid naar wat mensen drijft, is de motor achter alles wat we doen.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Bedrijfsleven, Juridisch medewerker, Overig