Advocaat-stagiair(e) Arbeidsrecht

Binnen de praktijkgroep Arbeidsrecht zijn wij op zoek naar een:

ADVOCAAT - STAGIAIRE ARBEIDSRECHT 

De arbeidsrechtpraktijk binnen HEUSSEN wordt gekenmerkt door de volgende steekwoorden: (internationale) adviespraktijk, reorganisaties en collectieve ontslagen, (ontslag)procedures, medezeggenschap maar ook internationaal arbeidsrecht en arbeidsrechtelijke aspecten bij fusies en overnames.

Je hebt je tijdens je studie of jouw huidige werk als advocaat-stagiaire gericht op het arbeidsrecht of je hebt hier aantoonbare affiniteit mee. Je bent scherp op details, maar houdt ook steeds de grote lijnen en achterliggende commerciële belangen in het oog. Je bent flexibel, intelligent en leergierig. Je hebt belangstelling voor het arbeidsrecht in een brede zin en werkt graag samen met specialisten op andere juridische gebieden en in andere jurisdicties. Daarnaast ben je kwaliteitsgericht, pragmatisch en energiek. Je

bent pro-actief, beschikt over een goed ontwikkeld analytisch vermogen en durft buiten gebaande paden te denken. Je herkent je in onze kernwaarden (professioneel – specialistisch – ondernemend – ambitieus – integer) en ambieert te leren en te excelleren binnen een compact maar specialistisch team waar hard maar met humor samengewerkt wordt.

******

Procedure:

Jouw motivatiebrief, CV, cijferlijsten en eventuele (student) stagebeoordelingen kun je sturen aan HR door het indrukken van de solliciteerknop naast deze vacature. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Niels van Gelder, Partner Arbeidsrecht (niels.vangelder@heussen-law.nl of 020 312 28 00).

Word je geselecteerd, dan volgt een kennismakingsgesprek. Valt dit gesprek positief uit, dan ontvang je snel een uitnodiging voor een tweede – en eventueel een derde – gesprek.

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure en wordt afgenomen na het tweede gesprek. De uitkomst van het assessment wordt met je besproken. Als de uitkomst van de totale procedure en de indrukken positief zijn, doen wij je een aanbod tot indiensttreding en bespreken wij de arbeidsvoorwaarden.

Tijdens de procedure kunnen referenties gevraagd en nagetrokken worden. Het streven is de procedure binnen drie weken af te ronden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e)