Juridisch adviseur tenders & contracten

Juridisch Adviseur tenders en contracten (Den Haag/Wageningen) 

Ben jij de meedenkende adviseur, die in een complex krachtenveld zelfstandig kan werken? En voel jij je thuis in een projectmatige en internationale werkomgeving? Dan komen we graag met je in contact! 

Wij zoeken een enthousiaste (junior) jurist die als Adviseur tenders en contracten het Liaison Office van de Social Sciences Group bij Wageningen University & Research (WUR) komt versterken. Jij bent een gedreven jurist die onze projectleiders de juridische en procesmatige ondersteuning biedt die nodig is bij de acquisitie van onderzoeksfinanciering. 

Je wordt het aanspreekpunt voor een aantal expertisegroepen bij Wageningen Economic Research, waarbij je proactief advies geeft. Jij: 

  • Coördineert en begeleidt de onderzoekers bij de indiening van subsidieaanvragen en tenders;
  • Stelt diverse soorten contracten op en beoordeelt ze, in samenspraak met projectleiders, samenwerkingspartners en financiers;
  • Geeft juridische adviezen bij inschrijvingen op (inter)nationale aanbestedingen en bij indienen van projectvoorstellen voor diverse (inter)nationale subsidieprogramma’s.


Wij vragen 
Je hebt aantoonbare relevante werkervaring en tenminste een hbo-werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding, bijvoorbeeld hbo-Rechten of WO-Rechten. Kennis van en ervaring met tenders, (inter)nationale subsidieprogramma’s en het Europese Kaderprogramma voor onderzoek en innovatie (H2020) is een pre. Je bent analytisch, creatief en zorgvuldig, en weet dit te koppelen aan een pragmatische en resultaatgerichte werkhouding. Je werkt graag samen en hebt een “hands-on” mentaliteit. Je weet zicht te houden op je deadlines en de juiste prioriteiten te stellen. Je zet je graag in voor een maatschappelijk relevante organisatie. Je communiceert zowel in het Nederlands als in het Engels goed in woord en geschrift. Je voelt je thuis in een organisatie waarin betrouwbaarheid, ondernemerschap, ontwikkeling, klantgerichtheid en samenwerken belangrijk is. We werken in een internationale omgeving en vinden inclusiviteit belangrijk; je kunt je vinden in deze kernwaarden. 

Wij bieden 
Een veelzijdige en uitdagende baan met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We zoeken een collega voor 32 uur. Het gaat om een vaste positie met in eerste instantie een jaarcontract. Je werkt zowel in Den Haag als Wageningen (70/30). 

Je salaris is gebaseerd op de CAO van Wageningen Research en hangt af van jouw kennis en ervaring: bruto minimaal €2.675 en maximaal € 4.253. We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Wij zijn 
Het Liaison Office (LO) van de Social Sciences Group (SSG) is onderdeel van Wageningen University & Research. SSG bestaat uit en de instituten Wageningen Economic Research en Center for Development Innovation (CDI) en het department Maatschappijwetenschappen (DMW). Daarmee omvat SSG de hele kennisketen van fundamenteel wetenschappelijk onderzoek (DMW), toegepast wetenschappelijk onderzoek (Wageningen Economic Research) en consultancy en capacity building (CDI). 

Het Liaison Office van SSG bestaat uit drie teams. Het team in Den Haag wordt door 5 medewerkers gevormd. Twee teams werken vanuit Wageningen en bestaan uit in totaal 11 medewerkers. LO adviseert business unit managers, leerstoelhouders, projectleiders en directie over kansen en risico’s op een breed terrein, zoals subsidies, aanbestedingen, intellectueel eigendomsrecht, verbintenissenrecht en publicatierechten. Tevens bewaken wij de kwaliteit van overeenkomsten. 

Contact 
Wil je meer weten over deze vacature? Bel gerust; we informeren je graag verder. Neem contact op met Annemieke Steenbergen, Hoofd Liaison Office SSG: 0317-483729 of annemieke.steenbergen@wur.nl. Voor vragen over de wervingsprocedure kun je terecht bij Linda van der Tang, HR Adviseur: 070 3358415 of linda.vandertang@wur.nl. 

Solliciteren 
Graag ontvangen wij je sollicitatie uiterlijk op donderdag 12 juli 2018. Solliciteer via de 'Solliciteer' button.

Voor deze functie voeren we twee sollicitatiegesprekken. De eerste gesprekken worden gehouden op maandag 16 juli 2018 in Den Haag. De tweede ronde gesprekken worden gevoerd op donderdag 19 juli 2018. We vragen je om hier alvast rekening mee te houden. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Jurist, Universiteit/HBO Onderwijs