Beginnend Kandidaat-Notaris

Binnen Notariaat Ondernemingsrecht  zijn wij op zoek naar een:        

BEGINNEND KANDIDAAT-NOTARIS (fulltime)

Het notariaat binnen HEUSSEN wordt gekenmerkt door de volgende steekwoorden: multidisciplinair, internationaal, vennootschapsrechtelijke advisering, herstructureringen, (grensoverschrijdende) juridische fusies en splitsingen, verplaatsing van vennootschappen van en naar Nederland,  coöperaties en CV en BV structuren en oprichtingen en aandelenoverdrachten.

Je hebt je tijdens je studie of jouw huidige werk als beginnend kandidaat-notaris gericht op (internationaal) ondernemingsrecht en/of corporate of je hebt hier aantoonbare affiniteit mee. Je bent scherp op details, maar houdt ook steeds de grote lijnen en achterliggende commerciële belangen in het oog. Je bent flexibel, intelligent en leergierig. Je hebt belangstelling voor ondernemingsrecht in een brede zin en werkt graag samen met specialisten op andere juridische gebieden en in andere jurisdicties. Daarnaast ben je kwaliteitsgericht, pragmatisch en energiek. Je bent pro-actief, beschikt over een goed ontwikkeld analytisch vermogen en durft buiten gebaande paden te denken. Je herkent je in onze kernwaarden (professioneel – specialistisch – ondernemend – ambitieus – integer) en ambieert te leren en te excelleren binnen een compact maar specialistisch team waar hard maar met humor samengewerkt wordt. 

Als jonge kandidaat-notaris word je – onder begeleiding van een ervaren kandidaat-notaris – meteen ingezet in de praktijk. Daarnaast volg je natuurlijk de beroepsopleiding en het interne opleidingstraject, dat onderdeel uitmaakt van het loopbaantraject binnen HEUSSEN.

Procedure:

Jouw motivatiebrief, CV, cijferlijsten en eventuele (student) stagebeoordelingen kun je sturen aan HR door op de solliciteerknop naast deze vacature te drukken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Juliëtte L.C. Schueler, Notaris/Partner (juliette.schueler@heussen-law.nl of 020 312 28 00).

Word je geselecteerd, dan volgt een kennismakingsgesprek. Valt dit gesprek positief uit, dan ontvang je snel een uitnodiging voor een tweede – en eventueel een derde – gesprek.

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure en wordt afgenomen na het tweede gesprek. De uitkomst van het assessment wordt met je besproken. Als de uitkomst van de totale procedure en de indrukken positief zijn, doen wij je een aanbod tot indiensttreding en bespreken wij de arbeidsvoorwaarden.

Tijdens de procedure kunnen referenties gevraagd en nagetrokken worden.  Het streven is de procedure binnen drie weken af te ronden.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Notariaat, Kandidaat-notaris, Notaris