1e lijns Juridisch Adviseur

Wil jij het verschil maken richting onze klanten als 1e lijns Jurist? Krijg jij voldoening en energie uit je werk door de klant op juiste en begrijpelijke wijze verder te helpen?

Voor ons Service Center zijn wij namelijk op zoek naar een gedreven en communicatieve jurist.

Informatie
Op het Service Center bij ARAG wordt 1e lijns juridisch advies gegeven. Dit gebeurt vaak telefonisch maar kan ook per email. Naast het geven van juridisch advies worden de schademeldingen ook beoordeeld op polisdekking. Hierbij kijk je of de rechtsvraag past binnen de afgesloten verzekering bij ARAG. Soms is dat een heldere beslissing, maar dit kan ook een complexe inhoud bevatten. Ons uitgangspunt is dat ARAG altijd helpt: dus ook als blijkt dat de klant niet verzekerd is zullen de juristen van het Service Center de klant op weg helpen met een juridisch advies. Bij het Service Center zijn klantgericht werken en kwaliteit de belangrijkste pijlers en dat doen we graag met enthousiaste deskundige medewerkers!

Functie-eisen
Je hebt een afgeronde opleiding HBO Rechten, SJD of WO Rechten en je bent breed geïnteresseerd in het recht. Bij voorkeur beschik je over een aantal jaren relevante werkervaring opgedaan in de rechtshulpverlening, in de advocatuur, bij een relevante brancheorganisatie of bij een andere juridische dienstverlener. Je bent praktisch ingesteld en je vindt het leuk om generiek juridisch inhoudelijk bezig te zijn. Je bent een aanpakker en je bent iemand die de verbinding zoekt. Je bent klantgericht, dienstverlenend en weet je rol te pakken in de veranderende omgeving van het recht. Je bent communicatief sterk en vaardig en binnen een hectische omgeving lukt het jou creatieve, passende en klantgerichte oplossingen te bedenken.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
  • Variable werktijden en (eventueel) extra opbouw van roostervrije uren behoren tot de mogelijkheden
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 8% vakantiegeld en een vaste 13e maand
  • Een prima pensioenregeling (middelloon)
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en daarnaast het volgen van opleidingen
  • ARAG Vitaliteitsprogramma (sportprogramma)
  • Een uitstekende reiskostenregeling

Onze verdere arbeidsvoorwaarden en werknemersvoordelen kun je vinden op https://www.arag.nl/werken-bij/arbeidsvoorwaarden/

Contactinformatie
Voor meer informatie en online solliciteren: www.arag.nl/over-arag/werken-bij-arag/vacatures

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met onze recruiter Danny Rumpel op 06 30 46 07 01 of via d.rumpel@arag.nl.

Over ARAG Rechtsbijstand
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener die haar klanten een breed pakket aan verzekeringen en aanvullende diensten aanbiedt. Het verhaal is uniek: het recht toegankelijk en betaalbaar willen maken voor iedereen. De ambitie is helder: de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten. ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een wereldwijde speler en van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Sinds 2011 is ARAG official sponsor van de KNVB scheidsrechters om samen met de KNVB Fair Play binnen het Nederlands voetbal te stimuleren.

Werken bij ARAG betekent opereren in een collegiale en inspirerende omgeving met een open en informele werksfeer. Zo'n 700 professionals doen dit dagelijks met veel enthousiasme en plezier vanuit de ARAG locaties in Amsterdam, Rotterdam, Leusden en Roermond.

Bedrijfsprofiel
ARAG is een grote internationale rechtsbijstandverzekeraar welke maatschappelijk betrokken is en de focus heeft liggen op klanttevredenheid.

Bedrijfscultuur
Een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden. Professioneel richting de klant, informeel richting je collega's.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Financiele dienstverlening, Juridisch