Juridisch Medewerker Inkoop Externe Rechtshulp

Vind jij het belangrijk dat iedereen zijn recht moet kunnen halen? Heb je affiniteit met inkoop, wil je gemaakte prijs- en volumeafspraken met leveranciers monitoren, heb je cijfermatig inzicht en speel je graag een coördinerende rol?
Wil jij samenwerken in een hecht team en onderdeel uitmaken van een afdeling in beweging? Dan maken we graag kennis met je.

Informatie
Door de Unit Inkoop Externe Rechtshulp worden zaken van onze verzekerden die niet intern behandeld kunnen worden, uitbesteed aan externe partijen. Als contractmanager ben je een spin in het web en stemt vraag en aanbod af, waarbij je vastgestelde budgetten bewaakt.

Het accent van deze functie ligt op het coördineren en mede uitvoeren van de administratieve inkoop werkzaamheden. Denk hierbij aan het overleggen met je interne klant over behoefte aan het behandelen van dossiers bij externe juridische partijen met uitbestedingsafspraken (flexkantoren), het coördineren van de beschikbare capaciteit bij deze flexkantoren, het analyseren van dossiers die naar de flexkantoren gaan en het bijhouden van de administratie in het systeem dat Inkoop gebruikt. Je komt in een hecht team te werken, als onderdeel van een afdeling in beweging. Vanuit jouw rol heb je regelmatig contact met andere afdelingen binnen de organisatie, zoals Rechtshulp en Service Center. Je hebt ook regelmatig overleg met externe partijen zoals de flexkantoren waar wij mee werken.

Functie-eisen
Wij zoeken een collega die minimaal 5 jaar werkervaring heeft, bij voorkeur opgedaan op een Inkoop afdeling. Daarnaast beschik je over een juridische achtergrond. Bij Inkoop werken we continue aan het verbeteren van onze processen. In deze functie is het belangrijk dat je affiniteit hebt met het analyseren van cijfers hebt, vastgestelde KPI's nauwlettend volgt en actie onderneemt als service levels niet gehaald worden. Accuratesse, goede communicatieve uitdrukkingsvaardigheid en collegialiteit zijn kwaliteiten die onontbeerlijk zijn. Je bent in staat om je eigen werk te organiseren, het werk van anderen te coördineren en je werkzaamheden zelfstandig op te kunnen pakken.

Als vooropleiding heb je minimaal een afgeronde HBO opleiding, Commerciële Economie of MER en affiniteit met inkoop/controlling. Kennis en ervaring in het outsourcen van juridische dienstverlening is een plus. En natuurlijk ben je op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op het gebied van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Arbeidsvoorwaarden

  • Een marktconform salaris op basis van een 38-urige werkweek
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden en voorzieningen, zoals een dertiende maand en een gunstige pensioenregeling
  • Een collegiale en open sfeer

Onze verdere arbeidsvoorwaarden en werknemersvoordelen kun je vinden op https://www.arag.nl/werken-bij/arbeidsvoorwaarden/

Contactinformatie
Zie jij ook de uitdaging in deze functie? Dan ontvangen wij graag je CV + motivatie. Voor meer informatie en online solliciteren, bezoek onze website http://www.ARAG.nl/over-arag/werken-bij-arag/vacatures

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Roeland Weits, Teamleider Inkoop (06-82724710).

Over ARAG Rechtsbijstand
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener die haar klanten een breed pakket aan verzekeringen en aanvullende diensten aanbiedt. Het verhaal is uniek: het recht toegankelijk en betaalbaar willen maken voor iedereen. De ambitie is helder: de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten. ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een wereldwijde speler en van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Sinds 2011 is ARAG official sponsor van de KNVB scheidsrechters om samen met de KNVB Fair Play binnen het Nederlands voetbal te stimuleren.

Werken bij ARAG betekent opereren in een collegiale en inspirerende omgeving met een open en informele werksfeer. Zo'n 700 professionals doen dit dagelijks met veel enthousiasme en plezier vanuit de ARAG locaties in Amsterdam, Rotterdam, Leusden en Roermond.

Bedrijfsprofiel
ARAG is een grote internationale rechtsbijstandverzekeraar welke maatschappelijk betrokken is en de focus heeft liggen op klanttevredenheid.

Bedrijfscultuur
Een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden. Professioneel richting de klant, informeel richting je collega's.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Financiele dienstverlening, Juridisch medewerker, Juridisch