Ervaren Jurist Vervoerrecht

Wil jij binnen een specialistisch team werken waar jij al jouw kennis zult inzetten om het verschil voor de klant te maken? Dan gaan wij graag het gesprek aan met jou.

Informatie
Voor onze afdeling Rechtshulp zoeken wij een collega die zaken gaat behandelen op het gebied van het vervoerrecht. De zaken hebben met name betrekking op vervoer van goederen over de weg (nationaal en internationaal) en de binnenvaart, waaronder vervoer- en expeditieovereenkomsten, opslag en transport, bevrachting, ladingschades, aansprakelijkheid en verzekering, grensoverschrijdende handelstransacties, documentenkoop. Verder worden er zaken behandeld op het gebied van het luchtvervoer en (internationale) verhuiszaken en post-koerierszaken. Behandeling van zaken op het gebied van algemeen verbintenissenrecht kan ook voorkomen. Je onderzoekt de zaken op juridische haalbaarheid, adviseert en komt voor de klant door corresponderen, schikken en/of procederen tot het gewenste resultaat.

Functie-eisen
Je hebt een voltooide studie Nederlands Recht. Het keuzevak vervoerrecht en/of zeerecht en kennis van moderne talen is een pré. Je hebt je tenminste een aantal jaren inhoudelijk bezig gehouden met het vervoerrecht, bij voorkeur in de rechtshulpverlening. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, creativiteit en het vermogen om zelfstandig en in teamverband te werken. Als professional in je vak ben je service- en resultaatgericht. Het nemen van initiatief is voor jou vanzelfsprekend. Je kunt je werk goed plannen en organiseren.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
  • Variable werktijden en (eventueel) extra opbouw van roostervrije uren behoren tot de mogelijkheden
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 8% vakantiegeld en een vaste 13e maand
  • Een prima pensioenregeling (middelloon)
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en daarnaast het volgen van opleidingen
  • ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)
  • Een uitstekende reiskostenregeling

Onze verdere arbeidsvoorwaarden en werknemersvoordelen kun je vinden op https://www.arag.nl/werken-bij/arbeidsvoorwaarden/

Contactinformatie
Ben jij de professional die wij zoeken en heb je belangstelling voor deze uitdagende baan? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie.

Voor online solliciteren: http://www.arag.nl/over-arag/werken-bij-arag/vacatures

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jolien Klomp (HR Adviseur) via telefoonnummer 033 - 434 2381 Of Danny Rumpel (Recruiter) 033 - 434 2110.

Over ARAG Rechtsbijstand
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener die haar klanten een breed pakket aan verzekeringen en aanvullende diensten aanbiedt. Het verhaal is uniek: het recht toegankelijk en betaalbaar willen maken voor iedereen. De ambitie is helder: de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten. ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een wereldwijde speler en van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Sinds 2011 is ARAG official sponsor van de KNVB scheidsrechters om samen met de KNVB Fair Play binnen het Nederlands voetbal te stimuleren.

Werken bij ARAG betekent opereren in een collegiale en inspirerende omgeving met een open en informele werksfeer. Zo'n 700 professionals doen dit dagelijks met veel enthousiasme en plezier vanuit de ARAG locaties in Amsterdam, Rotterdam, Leusden en Roermond.

Bedrijfsprofiel
ARAG is een grote internationale rechtsbijstandverzekeraar welke maatschappelijk betrokken is en de focus heeft liggen op klanttevredenheid.

Bedrijfscultuur
Een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden. Professioneel richting de klant, informeel richting je collega's.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Juridisch medewerker, Zakelijke dienstverlening