Advocaat-medewerker ondernemingsrecht (transacties)

Kleine teams en grote zaken, korte lijnen en lange relaties, diepe kennis en scherpe denkers. Interesse en ben je ook nog eens een M&A advocaat-medewerker? Neem dan contact met me op.

Wat je gaat doen

Voor de verdere uitbouw van de Transactiepraktijk zoekt Lexence een ambitieuze advocaat-medewerker met 3-6 jaar ervaring. De Transactie praktijk van Lexence heeft een sterke focus op mid- market M&A en private equity. De sectie richt zich op nationaal en internationaal opererende bedrijven, inversteerders, participatiemaatschappijen en financiële intstellingen. Het advieswerk richt zich op juridische expertise maar heeft ook financiële, procesmatige- en organisatorische aspecten. Er wordt veel samengewerkt met de advocaten en notarissen van de andere secties op kantoor.

Jouw profiel

Herken jij jezelf in het volgende?

  • Minimaal 3 jaar (maximaal 7 jaar) werkervaring als advocaat of als advocaat in combinatie met bedrijfsjuridische werkervaring op het gebied van ondernemingsrecht (M&A);
  • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Pragmatisch;
  • Ambitieus;
  • Enthousiast;
  • Cliëntgericht.

Wat je van ons kunt verwachten

  • Goede arbeidsvoorwaarden;
  • Vele opleidingsmogelijkheden, zowel op juridisch- als op persoonlijk gebied;
  • Inhouse performance coach aanwezig;
  • Informele en collegiale werksfeer.

Je werkomgeving

Bijna alle Zuidaskantoren noteerden over 2017 een flinke omzetgroei. Uitschieter is Lexence dat de omzet met 16 % zag stijgen. Volgens Peter Reinders (Managing Partner) heeft de imposante stijging met 3 factoren te maken: “Ten eerste hebben we in 2016 en 2017 meerdere nieuwe partners benoemd, met name uit eigen gelederen,” zegt hij. “Verder worden onze praktijken, met name de sterke transactiepraktijk, steeds beter gevonden door de markt; we begeleidden in 2017 aanzienlijk meer M&A deals. Ten derde lijken we de laatste tijd makkelijker talent aan ons te kunnen koppelen.”

Lexence is een advocaten- en notariskantoor dat continue in ontwikkeling is en zich bevindt in het Infinity gebouw in Amsterdam. Het kantoor is in 1992 opgerecht en is gespecialiseerd in vastgoed en ondernemingsrecht. De ruim 90 advocaten en (kandidaat-) notarissen werken in bevlogen teams, geleid door betrokken partners. Hierbij staan kwaliteit, efficiëntie en servicegerichtheid voorop. Zowel adviseren als procederen behoren tot de dagelijkse gang van zaken. De advocaten en notarissen werken als specialisten naadloos samen.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-medewerker, Juridisch