Advocaat-stagiair(e) Vastgoed en/of Bestuursrecht

Momenteel hebben we een vacature voor een Advocaat-stagiair(e) Vastgoed en/of Bestuursrecht, standplaats 's-Hertogenbosch.

De Business Unit Vastgoed & Overheid

Je komt te werken binnen de BU Vastgoed & Overheid, waarbij je in beginsel zowel voor het civielrechtelijke als het bestuursrechtelijke deel van deze BU werkzaamheden zult verrichten. Binnen het bestuursrecht ligt de nadruk op het omgevingsrecht en onteigening. Voor wat betreft het vastgoedrechtelijke aspect zal de nadruk van je werkzaamheden liggen binnen de projectontwikkeling, het bouwrecht en het huurrecht. Je bent nauw betrokken bij zaken. Je adviseert en procedeert. Je draagt op actieve wijze bij aan de ontwikkeling van onze praktijk. We willen dat jij als advocaat-stagiair(e) zo snel mogelijk volwaardig meedraait in ons team.

Als advocaat-stagiair(e) werk je onder andere mee aan opdrachten voor overheden, projectontwikkelaars, industriële ondernemingen, aannemers, architecten, bouwkundig adviseurs, woningcorporaties, vastgoedbeleggers, verhuurders en zorginstellingen.


Wie verwachten wij?

Jij weet jouw collega's te enthousiasmeren voor jouw ideeën. Je kunt goed plannen en organiseren en kunt in meerdere projecten gelijktijdig werken. Uiteraard ben je sterk in woord en geschrift. Je weet de gestelde doelen met succes te realiseren. Je bent commercieel en hebt een zakelijke uitstraling. Je hebt de ambitie je kennis verder te ontwikkelen op zowel het civielrechtelijke vastgoedrecht als het bestuursrecht.

De advocaat-stagiair(e) die wij zoeken:

  • heeft aantoonbare interesse in Vastgoed en/of Bestuursrecht;
  • heeft bovengemiddelde cijfers in de Masterfase;
  • beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid;
  • toont initiatief, ondernemerszin en heeft gevoel voor verantwoordelijkheid;
  • heeft een zakelijk voorkomen en gevoel voor commercie;
  • is sociaalvaardig; en
  • wil blijven investeren in zichzelf zonder het teambelang uit het oog te verliezen.

 

Wat mag je van ons verwachten?

Onze hoogstpersoonlijke aanpak klinkt ook door in de manier waarop we met onze medewerkers omgaan. Daarbij mag je veel van ons verwachten. Om de kwaliteit van de begeleiding te waarborgen en de talenten van onze advocaat-stagiairs optimaal te benutten, oefen je onder leiding van een ervaren advocaat, de patroon, de praktijk uit. Zo kun je de stageperiode zo succesvol mogelijk doorlopen en bieden we onze advocaat-stagiairs de mogelijkheid zich zowel als persoon en als professional te blijven ontwikkelen.

Eenmaal binnen bij Holla Advocaten volg je regelmatig interne en externe cursussen voor het uitbreiden en onderhouden van je juridische kennis. De door de Orde voorgeschreven permanente opleiding is wat ons betreft de ondergrens. We stimuleren en ondersteunen je bij het volgen van een specialisatieopleiding. Naast de vakinhoudelijke cursussen, besteden we in ons opleidingsprogramma ‘De Holla Academy’ aandacht aan vaardigheidstrainingen op maat. Daarnaast heb je de mogelijkheid om begeleid te worden door een externe coach. Op deze manier bereid je jezelf voor op de volgende stap in je carrière.

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en een informele werkomgeving waarin betrokken collega's een prettig team vormen.

Holla Advocaten

Holla Advocaten heeft zich gespecialiseerd in dienstverlening voor grotere ondernemingen, MKB-bedrijven, overheden, non-profit organisaties, zorginstellingen en particulieren. Holla Advocaten behoort tot de top 30 van grootste advocatenkantoren van Nederland.

Bij Holla Advocaten nemen wij het hoogstpersoonlijk. Dit betekent dat wij betrokken zijn bij onze cliënten en nauw met hen samenwerken. Holla Advocaten is de juridische sparringpartner voor haar cliënten. Wie zich thuis voelt in een inspirerende werkomgeving waar een persoonlijke benadering voorop staat, is bij Holla Advocaten op zijn plek.

Solliciteren?

Stuur jouw motivatiebrief, CV, cijferlijsten (bachelor en master), je scriptie en eventueel beschikbare schriftelijke getuigschriften en/of stagebeoordeling(en) via de solliciteer button naast deze vacature. In geval van vragen kun je contact opnemen met de afdeling HR via telefoonnummer 088-440 24 00 of mail naar hr@holla.nl.

De inschrijving voor deze vacature sluit op 1 augustus 2018.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocaat-Stagiair(e), Overheid