Advocaat-medewerker Banking & Finance

Momenteel hebben we een vacature voor een Advocaat-medewerker Banking & Finance in ’s-Hertogenbosch binnen de Business Unit Financiering, Zekerheden & Insolventie.

Binnen ons kantoor werken we in Business Units, ingedeeld per rechtsgebied. Je komt te werken binnen de Business Unit Financiering, Zekerheden & Insolventie, onderdeel Banking & Finance. De praktijkgroep houdt zich onder meer bezig met financieringen, kapitaalmarkttransacties en andere gestructureerde financieringstransacties, derivatentransacties, herstructureringen, beleggingsfondsen, vermogensbeheer en financieel toezichtrecht.

We willen dat jij zo snel mogelijk volwaardig meedraait in ons team. Je houdt je o.a. bezig met het opstellen en beoordelen van lenings- en zekerhedenovereenkomsten, advisering over toezichts- en vennootschapsrechtelijke vraagstukken en het ondersteunen van de praktijkgroep door een actieve rol te spelen binnen het transactie- en het blockchain team.

Wat verwachten wij?

Jij weet jouw collega’s te enthousiasmeren voor jouw ideeën en initiatieven. Je kunt goed plannen en organiseren en je kunt in meerdere projecten, gelijktijdig werken. Uiteraard ben je deskundig op je vakgebied en sterk in woord en geschrift. Je weet de gestelde doelen met succes te realiseren. Je bent commercieel en hebt een zakelijke uitstraling. Je draagt op actieve wijze bij aan de ontwikkeling van onze praktijk. De praktijkgroep is volop bezig om haar positie in de markt verder te verstevigen. Wij bieden jou de mogelijkheid om daar op proactieve wijze aan mee te werken!

De advocaat-medewerker die wij zoeken:

  • heeft drie tot vijf jaar relevante werkervaring;
  • is initiatiefrijk, ambitieus, ondernemend, besluitvaardig en neemt verantwoordelijkheid;
  • heeft een representatief voorkomen, gevoel voor commercie en een cliëntgerichte houding;
  • beschikt over uitstekende taalvaardigheid, zowel schriftelijk als mondeling, ook in het Engels; en
  • wil blijven investeren in zichzelf zonder het teambelang uit het oog te verliezen.

Wat mag je van ons verwachten?

Onze hoogstpersoonlijke aanpak klinkt ook door in de manier waarop we met onze medewerkers omgaan. Daarbij mag je veel van ons verwachten. Eenmaal binnen bij Holla Advocaten volg je regelmatig interne en externe cursussen voor het uitbreiden en onderhouden van je juridische kennis. We stimuleren en ondersteunen je bij het volgen van een specialisatieopleiding. Naast de vakinhoudelijke cursussen, besteden we in ons hoogwaardige opleidingsprogramma ‘De Holla Academy’ aandacht aan vaardigheidstrainingen op maat.

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en een informele werkomgeving waarin betrokken collega's een prettig team vormen.

Holla Advocaten

Holla Advocaten is een advocatenkantoor dat zich heeft gespecialiseerd in dienstverlening voor grotere ondernemingen, MKB-bedrijven, overheden, not-for-profit organisaties en zorginstellingen. Holla Advocaten behoort tot de top 30 van grootste advocatenkantoren van Nederland.

Bij Holla Advocaten nemen wij het Hoogstpersoonlijk. Dit betekent dat onze advocaten betrokken zijn bij hun cliënten en zij nauw met hen samenwerken. Holla Advocaten is vaak de juridische sparring partner voor haar cliënten. Wie zich thuis voelt in een ondernemende werkomgeving waar een persoonlijke benadering voorop staat, is bij Holla Advocaten op zijn plek!

Solliciteren?

Spreekt onze hoogstpersoonlijke aanpak je aan en ben je geïnteresseerd in deze functie? Klik op de gele solliciteer button naast deze vacature en stuur direct jouw motivatiebrief, CV, cijferlijsten en eventueel beschikbare schriftelijke getuigschriften en/of stagebeoordeling(en) aan de afdeling HR.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-medewerker

Meer zoekresultaten