Advocaat-medewerker Financiering, Zekerheden en Insolventie / Ondernemingsrecht

Momenteel hebben we een vacature voor een Advocaat-medewerker Financiering, Zekerheden en Insolventie / Ondernemingsrecht, standplaats Eindhoven.

De Business Unit Financiering, Zekerheden en Insolventie

Binnen ons kantoor werken we in Business Units (BU’s), ingedeeld per rechtsgebied. De advocaten in de BU FZI treden op voor banken, financieringsinstellingen en ondernemers, maar worden ook veelvuldig aangesteld als  bewindvoerder of curator. Daarom zijn zij uitstekend in staat te oordelen en adviseren over (dreigende) faillissementen, herstructureringen of financieringsvraagstukken en alles wat daarbij komt kijken. In het kader van aansprakelijkheid adviseren zij bestuurders over de do's en don'ts en staan zij hen ter zijde.

Wat verwachten wij?

Je draagt op actieve wijze bij aan de ontwikkeling van onze praktijk en draait zo snel mogelijk volwaardig mee in ons team. Je werkt onder andere mee aan opdrachten van ondernemingen, hun bestuurders en commissarissen. Je adviseert zowel over financieringsconstructies als ondernemingsrechtelijke structuren. Ook andere partijen, zoals banken doen een beroep op jouw kennis en kunde, waarbij er sprake kan zijn van continuering, herstructurering en/of herfinanciering van de ondernemingsactiviteiten.

 Wie zoeken wij?

Jij bent een succesvol advocaat en staat met je voeten in de praktijk. Je weet je klanten te binden door deskundig advies en je bent in staat de praktijk verder op en uit te bouwen. Je bent zakelijk en commercieel ingesteld, met oog voor de menselijke maat. Je vindt gemakkelijk aansluiting bij je collega's en gaat voor het teamresultaat. Je werkt tenslotte nauw samen met mensen die gedreven zijn en gefascineerd door het werk.

De advocaat-medewerker die wij zoeken:

  • heeft 3 tot 6 jaar relevante werkervaring;
  • beschikt over uitstekende commerciële kwaliteiten, met het vermogen om een praktijk op- en uit te bouwen;
  • heeft een gedegen basiskennis in het rechtsgebied;
  • is cijfermatig onderlegd;
  • heeft ervaring in zowel de advies- als de procespraktijk; en
  • beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge taalvaardigheid, ook in het Engels; en
  • is bekend met de regio Eindhoven.

Deel jij onze kijk op advocatuur en ondernemen? Kun jij onze propositie vertalen naar de behoefte van onze cliënten? Ben je een teamplayer en zie je uitdaging in het werken met zakelijke klanten? Ben je op zoek naar een intensieve kennisuitwisseling tussen jou en je collega-advocaten? Verzilver dan bij Holla advocaten je ambitie. Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden.

Wat mag je van ons verwachten?

Eenmaal binnen bij Holla Advocaten maak je onderdeel uit van de Holla Academy en volg je regelmatig interne en externe cursussen voor het uitbreiden en onderhouden van je juridische kennis. We stimuleren en ondersteunen je bij het volgen van een specialisatieopleiding. Naast de vakinhoudelijke cursussen, besteden we aandacht aan vaardigheidstrainingen op maat. Op deze manier bereid je jezelf steeds voor op de volgende stap in je carrière. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en een informele werkomgeving waarin betrokken collega's een prettig team vormen.

Holla Advocaten

Holla Advocaten is een advocatenkantoor dat zich heeft gespecialiseerd in dienstverlening voor grotere ondernemingen, MKB-bedrijven, overheden, not-for-profit organisaties, zorginstellingen en particulieren. Holla Advocaten behoort tot de top 30 van grootste advocatenkantoren van Nederland.

Bij Holla Advocaten nemen wij het Hoogstpersoonlijk. Dit betekent dat onze advocaten betrokken zijn bij hun cliënten en zij nauw met hen samenwerken. Holla Advocaten is vaak de juridische sparring partner voor haar cliënten. Wie zich thuis voelt in een ondernemende werkomgeving waar een persoonlijke benadering voorop staat, is bij Holla Advocaten op zijn plek.

Solliciteren?

Spreekt onze hoogstpersoonlijke aanpak je aan en ben je geïnteresseerd in deze positie? Stuur dan jouw motivatiebrief, CV, cijferlijsten (bachelor en master) en eventueel beschikbare schriftelijke getuigschriften en/of stagebeoordelingen aan de afdeling HR door middel van het drukken op de silliciteerbutton naast deze vacature.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-medewerker