Legal Counsel regio Rotterdam

Word legal counsel via Brunel en jij bent hét aanspreekpunt voor een van de top 100 (internationale) organisaties wanneer het gaat om juridische vraagstukken. Met jouw brede kennis van verschillende rechtsgebieden ben jij onmisbaar voor bijna iedere business!

Over deze functie

Als legal counsel voorzie jij de business met antwoorden op juridische vragen. Deze vragen kunnen zeer uiteenlopend zijn, niets is voor jou te gek. Afwisseling in je werk is dan ook iets waar jij energie van krijgt. Juridisch probleem gesignaleerd? Jij bent al bezig met het vinden van een oplossing! Als legal sparringpartner deel jij jouw juridische inzichten met je collega’s op verschillende organisatieniveaus.

Verder bestaat jouw rol uit: Het adviseren van de organisatie op het gebied van contracten en compliance; Het opstellen van contracten en het verantwoordelijk zijn voor corporate housekeeping; Het proactief inspelen op juridische ontwikkelingen en veranderingen in de regelgeving.

Jij gaat als legal counsel aan de slag bij toonaangevende organisaties in de regio van Rotterdam. Organisaties zoals grote Nederlandse bedrijven of multinationals, binnen de telecommunicatie, techniek, retail of FMCG. Met de zekerheid van een vast contract kijk jij samen met ons naar welk project bij jou past en of het op een passende woon-werkafstand is.

Over jou

Wil jij werk maken van jouw juridische carrière met Brunel? Dan heb je:

 • Een afgeronde academische opleiding Nederlands Recht
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de advocatuur en/of bedrijfsleven op het gebied van contracten
 • Een pragmatisch aanpak
 • Goede communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels)

Wat wij bieden

De boeiende projecten bij toonaangevende organisaties zijn nog maar het topje van de ijsberg. Bij Brunel Legal – specialist in jouw vakgebied – kun je ook nog eens rekenen op:

 • Flexibiliteit en de zekerheid van een vast contract
 • Volop ruimte om je als specialist – in de breedte en in de diepte – verder te ontwikkelen
 • Een vast maandsalaris met bonusopportunity
 • Een op maat gemaakt opleidingsprogramma, waaronder de mogelijkheid tot het volgen van een Grotius-opleiding. Jouw juridische carrière komt in een stroomversnelling
 • Begeleiding bij elk project. Waar je ook bent, je hebt een vast aanspreekpunt bij Brunel
 • Een gunstige pensioenregeling. Zodat het nu goed met je gaat, en later ook
 • Collectiviteitskortingen op individuele verzekeringen
 • Leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Er is meer dan werk alleen

Over ons

Brunel is wereldwijd zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy. We zijn actief binnen de vakgebieden Legal, Finance & Risk, Insurance & Banking, Engineering, IT, HR, Marketing & Communicatie en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Dit doen we samen met 10.000 medewerkers, verdeeld over 35 landen. En we doen dit met focus.

Want bij Brunel geloven we erin dat als je ergens 100% voor gaat, dat je daar de allerbeste in kan worden. Bij Brunel Legal hebben we kennis van de markt, een omvangrijk netwerk én waardevol advies met betrekking tot jouw professionele ontwikkeling. We kennen tal van opdrachtgevers, van non-profitorganisaties tot de Rijksoverheid en van MKB bedrijven tot multinationals. Hierdoor ben je bij ons altijd verzekerd van de meest uitdagende opdrachten en kun jij doen waar jij goed in bent: uitblinken in je vak.

Wat zeg je ervan? Zet jij de stap naar Brunel? Dan openen wij de deuren voor jou bij toonaangevende organisaties. Solliciteer nu.

Vragen? Neem contact op:

Tanno Oele
Consultant Brunel Netherlands Amsterdam
t.oele@brunel.net
+31 20 312 5057


Vergelijkbare zoekopdrachten: Dienstverlening algemeen, ICT/Communicatie/Media, Legal Counsel