(gevorderde) advocaat-stagiair(e) arbeidsrecht

Fort Advocaten (“FORT”) is een middelgroot advocatenkantoor aan het Vondelpark in Amsterdam. Met een hecht team van 45 medewerkers, waarvan 24 advocaten, bieden we onze cliënten hoogwaardig juridisch advies. Onze advocaten hebben een sterke reputatie op het gebied van vastgoedrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht en insolventierecht. We zoeken samen naar doeltreffende oplossingen en staan voor resultaat. FORT maakt onderdeel uit van act legal, een alliantie van advocatenkantoren in 8 Europese landen.

Wie wij zoeken

Binnen de sectie arbeidsrecht bij FORT is plaats voor een talentvolle, ambitieuze en initiatiefrijke beginnende of gevorderde advocaat-stagiair(e) met aantoonbare interesse in het arbeidsrecht. Je bent kwaliteit gericht, gedreven en slagvaardig. Ook deel je graag kennis, sta je open voor feedback en voel je je thuis in een open en informele werksfeer, binnen een jong team.

Daarnaast:

  • beschik je over een scherp analytisch vermogen;
  • ben je een goede teamplayer, maar ook in staat zelfstandig te werken;
  • beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als in geschrift;
  • beschik je over goede communicatieve vaardigen;
  • ben je in staat om out-of-the-box te denken; en
  • heb je een innovatieve, scherpe juridische geest.

Wat biedt FORT?

Onze arbeidsrechtsectie is gespecialiseerd in onder meer het (grensoverschrijdende) arbeidsrecht, ontslagrecht, arbeidsongeschiktheid, medezeggenschapsrecht, pensioenrecht, procesrecht, mediation en fraude op de werkvloer. Wij adviseren en procederen voor grote en middelgrote ondernemingen, bestuurders en werknemers. Wij behartigen onder meer de belangen van verschillende werkgevers in de retail, horeca en vastgoedsector. Wij denken graag met onze cliënten mee en streven naar praktische en creatieve oplossingen.

Wij besteden veel aandacht aan onze ontwikkeling en kennis. FORT biedt jou als advocaat-stagiair(e) een sterke basis met een boeiend en breed opleidings- en coachingsprogramma, waarin zowel je beroepsinhoudelijke- als persoonlijke ontwikkeling aan bod komt. Je volgt naast de beroepsopleiding van de Orde van Advocaten regelmatig interne en externe cursussen voor het uitbreiden en onderhouden van je juridische kennis.

Je draait vanaf het begin volledig mee met onze sectie, waarbij je direct bij verschillende zaken betrokken wordt en met onze andere secties gaat samenwerken. Hierbij geven wij je de ruimte om je rol zelf in te vullen.

Solliciteren

Wil je zowel adviseren als procederen en deel uitmaken van een professioneel team? Dan kun je bij ons bouwen aan je toekomst en een belangrijke bijdrage vormen aan de verdere ontwikkeling van ons kantoor.

Solliciteer door jouw sollicitatiebrief met een goede motivatie, CV, cijferlijsten, stagebeoordeling(en) en/of interne beoordelingen te sturen naar Stéfanie van Creij (via de solliciteerknop naast deze vacature). Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Elias van Kampen of via 020 664 51 11.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e)