Advocaat-medewerker & advocaat-stagiair(e) (familierecht)

Wij zijn op zoek naar een advocaat-medewerker en een advocaat-stagiair(e) (familierecht). Durf jij het aan om de lat hoog te leggen, maar de drempel laag? Kom dan ons team familierecht versterken. Solliciteer direct en wie weet zit jij binnenkort wel tussen onze enthousiaste collega's op ons kantoor in Veenendaal.

Over Axius

Axius is groot en klein tegelijk. Groot qua kennis en ervaring. Gewend om complexe zaken op te pakken in vrijwel alle rechtsgebieden, voor ondernemer en particulier. Maar klein genoeg om dicht naast onze cliënten te staan, hun taal te spreken en er op elk cruciaal moment voor hen te zijn. Zo bieden wij het beste van twee werelden. De lat hoog, de drempel laag.

Wij zijn gespecialiseerd in een groot aantal rechtsgebieden. De meeste advocaten zijn werkzaam op meer dan één rechtsgebied. Zaken worden door advocaten onderling besproken. Zo nodig wordt een collega-specialist betreffende een ander rechtsgebied geraadpleegd. Daardoor ontstaat er een volledig beeld en wordt uiteindelijk het beste resultaat bereikt.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over deze functie of over ons? Stuur dan een mailtje naar jblok@axiusadvocaten.nl of bel ons op (0)318-584999. 

Heb je interesse in deze functie?

Klik dan links van deze pagina op de solliciteerknop of stuur jouw cv en motivatie naar jblok@axiusadvocaten.nl 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker, Advocaat-Stagiair(e)