Voor LOGEX zoekt ISLEGAL een Allround Legal Counsel

De opdrachtgever

LOGEX is een snelgroeiende, marktleidende organisatie gespecialiseerd in ‘healthcare analytics’. Bestaande uit de labels LOGEX, Value2Health, MRDM en Prismant biedt de groep aan zorginstellingen en artsen een compleet scala aan producten en services die inzicht geven in zowel kosten als kwaliteit. LOGEX creërt op basis van data en technologie de inzichten waarmee ziekenhuizen en artsen geholpen worden de zorg te verbeteren. Hiermee zijn zij de eerste ’one-stop-shop’ voor Value Based Healthcare wereldwijd. Met 150 medewerkers en kantoren in Amsterdam, Utrecht, Deventer en Enschede heeft elke locatie een uniek DNA. LOGEX wordt gekenmerkt door een professionele cultuur met een informele sfeer. Alle specialisten hebben achtergronden in o.a. de geneeskunde, econometrie, (financiële) economie, wiskunde, natuurkunde, gezondheidswetenschappen en informatica en zorgen hiermee voor brede kennis en ervaring, een creatieve benadering en bewezen oplossingen.

Allround Legal Counsel

De allround legal counsel bij LOGEX werkt op groepsniveau, je fungeert als ‘legal expert’ voor het management van de groep en als business partner voor de verschillende business units en labels op de diverse locaties (met als standplaats ons kantoor aan de Zuidas in Amsterdam). Je focus ligt op het geven van advies bij de totstandkoming van de commerciële contracten en op het gebied van Privacy (o.a. AVG). Daarnaast vallen ook vraagstukken op het gebied van Vennootschapsrecht, Intellectueel Eigendom en Arbeidsrecht tot je verantwoordelijkheden. Je werkt graag zelfstandig, houdt van snel schakelen en vindt het leuk om deze nieuwe rol bij LOGEX verder vorm te geven.

Profiel jurist

  • Je hebt een afgeronde WO opleiding Nederlands Recht
  • Minimaal 6 jaar werkervaring als advocaat en/of als bedrijfsjurist
  • Ruime ervaring op het gebied van contractrecht en kennis van Privacy vraagstukken in IT/Technologie sector
  • Je bent in staat om op directieniveau te communiceren
  • Vloeiend Nederlands en Engels in woord en geschrift

Het aanbod

Los van een marktconform salaris is dit je kans om deze positie bij LOGEX op te zetten. De uitdagende en uiteenlopende juridische vraagstukken zorgen voor de nodige afwisseling in deze baan.

Interesse

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan per mail contact op met Remco Abeln: remcoabeln@islegal.nl. Ik ontvang graag je CV en motivatie (in Word) door op de gele solliciteerknop te drukken. Vertrouwelijke behandeling is vanzelfsprekend gegarandeerd. 

ISLEGAL

Nick Spenkelink en Remco Abeln zijn de consultants van ISLEGAL. Wij hebben ons vanaf 2001 gespecialiseerd in duurzame arbeidsbemiddeling voor juristen. Plezier in ons werk en de overtuiging dat wij een toegevoegde waarde hebben binnen de juridische arbeidsmarktbemiddeling dragen bij aan ons succes. Met onze manier van werken zijn wij niet gebaat bij een kortetermijnoplossing. En daarmee zijn onze belangen gelijk aan die van jou. Met kennis en enthousiasme ervaren juristen en opdrachtgevers naar de beste match (bege)leiden en oprechte nieuwsgierigheid naar wat mensen drijft, is de motor achter alles wat we doen.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bedrijfsjurist, Gezondheidszorg/Welzijn, Legal Counsel