Vallenduuk Advocaten

Netherlands

Over Vallenduuk Advocaten

Vallenduuk Transport Advocaten is een juridische dienstverlener gespecialiseerd in de sector transport & logistiek.

Een sector waarin alle facetten van het recht samenkomen. Het zijn dus niet de rechtsgebieden waarmee ons kantoor en onze dienstverlening zich onderscheiden, maar juist onze specialisaties, ervaring en focus op de logistieke en transportbranche.

Een branche die je pas kunt begrijpen als je de taal spreekt, de bedrijfsprocessen als geen ander kent en denkt in oplossingen en kansen. In deze sector is het nodig om samen te werken met een legal partner die alle consequenties van de acties en beslissingen van de klant kan overzien. Een specialist die proactief meedenkt met de klant en hem/haar volledig kan ontzorgen in het juridische gedeelte van het specifieke bedrijfsproces. Een partner die de klant kan bijstaan met raad en daad. Vallenduuk is die partner voor transport en logistiek.

Door onze diepgewortelde passie voor het wegtransport en onze jarenlang opgebouwde kennis en ervaring, weten onze professionals als geen ander waar de behoeftes van de klant liggen. Door onze internationale en grensverleggende ambities houdt onze dienstverlening niet op bij de landsgrens. Wij zijn innovatief, betrokken, transparant en open-minded. Wij staan de klant bij waar dat moet en begeleiden hem/haar waar dat nodig is. Vallenduuk is er voor de transportondernemer en de logistiek dienstverlener, want zonder transport en logistiek staat alles stil.

Vallenduuk is regelmatig op zoek naar getalenteerde young professionals ter uitbreiding van ons team van specialisten. Ben jij gedreven, sta je sterk in je schoenen en heb jij affiniteit met de sector Transport en Logistiek? Dan pas jij wellicht goed bij ons kantoor en binnen ons team.

Hieronder zie je onze openstaande vacatures. Staat jouw gewenste functie er niet bij? Stuur dan gerust een open sollicitatie.

Contact:

Vallenduuk Advocaten BV
St. Jorisveld 10
2023 GD Haarlem
Nederland
T: +31 23 534 5170
F: +31 23 534 5077
M: info@vallenduuk.nl
W: www.vallenduuk.nl

2 vacatures bij Vallenduuk Advocaten