Stibbe

Netherlands

Over Stibbe

Bij Stibbe werk je bij een internationaal georiënteerd kantoor samen met professionals. Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam houden we ons bezig met zeer complexe juridische zaken. Zowel grensoverschrijdend als lokaal.

Historie

 
Zo’n 100 jaar geleden richtte David Stibbe ons kantoor op aan de Herengracht in Amsterdam. Inmiddels zitten we aan de Amsterdamse Zuidas. We hebben ook kantoren in Brussel, Luxemburg, Dubai, Londen en New York. In Amsterdam werken 400 mensen. Ruim 200 juristen werken hier aan uitdagende, complexe zaken.
 
Spraakmakende en complexe zaken
 
We behartigen vooral de belangen van grote internationale ondernemingen en overheidsinstellingen. Het gaat hierbij om complexe juridische uitdagingen, grensoverschrijdend en lokaal. In multidisciplinaire teams werken we vaak achter de schermen maar ook in het volle licht van de publiciteit. Kijk op stibbe.com voor een overzicht van recente zaken.
 
Innovatie
 
Binnen Stibbe wordt veel aandacht besteed aan innovatie en wat nieuwe ontwikkelingen voor onze eigen werkprocessen én onze adviezen betekenen. Onze Innovatiegroep onderzoekt hoe nieuwe technologieën onze huidige werkprocessen in de toekomst kunnen beïnvloeden. We experimenteren, testen nieuwe werkwijzen en leren iedere dag.

Professional development
 
Bij Stibbe koesteren we talent en hechten we veel waarde aan opleiding. Zo garanderen we de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarom krijg jij alle ruimte om te groeien. Met opleidingen en trainingen ontwikkel je de kennis en inzichten die nodig zijn om op topniveau te werken.
 

Kantoor Nederland

Beethovenplein 10
1077 WM Amsterdam
The Netherlands

T 020 546 06 06
E amsterdam@stibbe.com
W www.stibbe.com

1 vacature bij Stibbe