Dirkzwager

Arnhem
Netherlands

Over Dirkzwager

Bij Dirkzwager werken vanuit Arnhem en Nijmegen iedere dag meer dan 370 collega’s met dezelfde betrokkenheid en gedrevenheid samen. Daarbij hebben we allemaal hetzelfde doel: de best mogelijke oplossingen voor onze cliënten.

Sinds de oprichting van Dirkzwager in 1886 is er veel veranderd. Onze cliënten krijgen met steeds complexere – juridische – uitdagingen te maken. Om die uitdagingen te pareren willen we niet alleen alert blijven, maar ook veerkrachtig en flexibel zijn.

Dat betekent dat onze teams zich aanpassen aan elke specifieke cliënt en opdracht. We groeien mee waar nodig en verleggen onze koers indien zinvol. Altijd in nauw overleg met de cliënt en met een gemeenschappelijk doel voor ogen: de beste juridische en fiscale dienstverlening voor onze klanten.

Ons nieuwe logo symboliseert deze samenwerking in adaptieve teams. Fiscalisten, notarissen en advocaten uit verschillende rechtsgebieden werken intensief samen om uw complexe juridische vraagstukken op te lossen. Vandaag en morgen!

Door de inzet van al deze collega’s zijn we inmiddels een van de top 15 kantoren in Nederland. We zijn er trots op dat we mogen samenwerken met een grote diversiteit aan cliënten: (internationale) ondernemingen, financiële instellingen, verzekeraars, (semi-)overheidsinstellingen en zorginstellingen.

Dirkzwager heeft een rijke geschiedenis, maar onze blik is op de toekomst gericht. Niet alleen als partner voor onze cliënten, maar ook als werkgever. Uiteraard motiveren we je om het beste uit jezelf te halen, stimuleren we persoonlijke ontwikkeling en geven we maximale ruimte om te groeien. Maar wij snappen ook dat als je iedere dag het beste van jezelf wilt geven een goede balans tussen werk en privé van groot belang is.

En wist je dat je bij Dirkzwager ook kunt meepraten over de ontwikkeling van kantoor? Met ‘Dirkzwager kiest!’ en ‘Dirkzwager doet!’ werken we namelijk aan de thema’s van de toekomst: duurzaamheid, diversiteit & inclusie, innovatie en digitalisering. Dat doen we samen met alle medewerkers. Want de toekomst van Dirkzwager, dat zijn we samen. Begint jouw toekomst ook bij Dirkzwager?

 

Werken bij Dirkzwager

Deze werver heeft op dit moment geen vacatureplaatsingen. Ontdek onze 'Baan zoeken'-functie !