T&P Legal

Netherlands

Over T&P Legal

T&P Legal ('Temporary' & 'Permanent' Legal) is een niche bemiddelaar van juristen en advocaten voor vaste functies en tijdelijke posities in de top van het (internationale) bedrijfsleven en bij grote (semi)overheidsorganisaties. Wij bemiddelen in heel Nederland, op alle rechtsgebieden - met uitzondering van het strafrecht - en op alle niveaus, variërend van posities als bijvoorbeeld junior, medior en senior Legal Counsel, Account Manager legal, Trust Officer, Corporate Secretary, Advocaat en Compliance Officer tot eindverantwoordelijke posities als Head of Legal, Manager Compliance, Director en General Counsel. Dit doen we op basis van Werving & Selectie, (executive) Search en op Interim-basis.


Door jarenlange succesvolle samenwerking met ondernemingen en organisaties uit de top van de financiële en zakelijke dienstverlening en non-profit hebben wij veel kennis van de markt en kunnen wij juristen uitdagende werkzaamheden aanbieden uit een breed netwerk van interessante klanten.
 

Hoe gaan wij te werk?
Onze dienstverlening stoelt op de combinatie van een ruime ervaring en een uitgebreid netwerk, waarbij maatwerk, discretie en helder verwachtingsmanagement hoog in het vaandel staan. Onze werkwijze? Persoonlijk, discreet en doelgericht. Door onze juridische achtergrond spreken we bovendien jouw taal waardoor we effectief te werk kunnen gaan, zodat jij snel weet waar je aan toe bent.

Vacatures
Onze interim-vacatures plaatsen wij in de meeste gevallen niet online. Bij de vervulling van een interim-opdracht is er aan de zijde van opdrachtgever vaak sprake van spoed. Wanneer we met een nieuwe interim-opdracht aan de slag gaan, willen wij ons netwerk van interim-juristen dermate goed op orde hebben dat we vrijwel meteen - of in ieder geval binnen een zeer kort tijdsbestek - onze opdrachtgever van dienst kunnen zijn met het aanbieden van de juiste, ons reeds bekende, interim-jurist. Dit kan alleen als wij pro-actief ons netwerk van interim-juristen goed op orde blijven houden. Daarom komen we altijd graag in contact met goede interim-juristen. Ben je zelfstandig interim-jurist/ free-lancer en geïnteresseerd in een uitdagende opdracht en kennen we elkaar nog niet? Neem dan contact met ons op: w.gentenaar@tplegal.nl

Ook ten aanzien van onze Werving & Selectie vacatures bewandelen we veelal diverse paden om tot een succesvolle invulling van onze vacatures te komen. Ons netwerk van beschikbare kandidaten is dermate groot dat we een behoorlijk deel van de Werving & Selectie vacatures via dat netwerk invullen zonder dat we tot publicatie van betreffende vacature hoeven over te gaan. Dit doen wij alleen wanneer daarvan een meerwaarde in het proces te verwachten valt. Het is voor T&P Legal dan ook erg belangrijk om ook dit netwerk goed up to date te houden en - waar nodig - uit te breiden. Open sollicitaties zijn dan ook van harte welkom en bij gebleken geschiktheid kijken we graag voor je naar de mogelijkheden die we je kunnen bieden. Vertrouwelijke behandeling is vanzelfsprekend gegarandeerd.  

Meer informatie of benieuwd wat we op dit moment voor jou kunnen betekenen, interim dan wel voor vast? www.tplegal.nl

Deze werver heeft op dit moment geen vacatureplaatsingen. Ontdek onze 'Baan zoeken'-functie !