Brunel Legal

Contact: Dhr. Stanley Daniel

Netherlands

Tel: 06 22 17 83 13

E-mail: s.daniels@brunel.net

Over Brunel Legal

Brunel Legal kent een behoorlijke variëteit aan juridische expertises. Van bestuursrecht tot privaatrecht en van letselschade tot omgevingsrecht.  Brunel Legal bestaat namelijk al zo’n dertig jaar, en in die tijd hebben we een flink netwerk van loyale opdrachtgevers opgebouwd. Dit betekent dat jij als jurist bij Brunel continu wordt uitgedaagd met interessante opdrachten. 

Onze opdrachtgevers 

Wij werken voor de meest vooraanstaande spelers in het Nederlandse bedrijfsleven, zoals banken, verzekeraars, telecombedrijven en ICT-organisaties. Zij hebben behoefte aan (interim-)juristen die ervaring hebben met onder andere financieel recht, privacy, compliance, algemeen contractenrecht, arbeidsrecht, ICT recht, aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht. Ook zijn wij al jaren de trotse partner voor de gehele (Rijks)overheid. Onze juristen zijn actief bij vrijwel alle ministeries en verschillende waterschappen, provincies, gemeentes, hoogheemraadschappen, omgevingsdiensten, milieudiensten en zelfstandige bestuursorganen. 

Onze juristen blijven up-to-date 

Als jurist kun je bij Brunel intern verschillende opleidingen volgen. En omdat niet elke jurist hetzelfde is, leveren wij hierin maatwerk. Op basis van jouw ervaring en ambitie volg je een op maat gemaakt opleidingstraject waarmee je zowel soft skills als hard skills verder kunt ontwikkelen. Onze opleidingen worden altijd gecombineerd met een variëteit aan opdrachten in de praktijk. Zo voorkomen we dat de geleerde stof wegzakt en kun je jouw opgedane kennis direct inzetten. Daarnaast zijn er bij Brunel verschillende vakgroepen en leergangen om je kennis verder uit te diepen, bijvoorbeeld op het gebied van Letselschade, Omgevingsrecht of Bestuursrecht.  

Maak nu kennis met Brunel Legal. Bekijk hier onze vacatures. Of neem direct contact op met Stanley Daniels: via e-mail s.daniels@brunel.net  of telefoon 06 22 17 83 13

 

Maak nu kennis met Brunel Legal

17 vacatures bij Brunel Legal