Vereniging Eigen Huis

Netherlands

Over Vereniging Eigen Huis

Werken bij Vereniging Eigen Huis

Met ruim 250 collega’s zetten we ons dagelijks in om wonen en woningbezit voor onze ruim 800.000 leden te verbeteren. We verenigen, omdat je samen meer bereikt. We zijn een moderne, innovatieve vereniging die alert is op misstanden en doortastend reageert op de ontwikkelingen in de maatschappij.

Onze doelen raken het fundament van onze samenleving: ieder mens moet gezond, veilig en duurzaam kunnen wonen. We helpen huiseigenaren en de bij ons aangesloten VvE’s bij aankoop, bezit, beheer en verkoop van een eigen woning onder meer op juridisch, financieel en bouwkundig gebied. Wij willen dat huiseigenaren altijd goed geïnformeerd en geholpen zijn, zodat zij weloverwogen keuzes voor hun eigen woning kunnen maken.

De medewerkers zijn sámen Vereniging Eigen Huis. We vinden het belangrijk dat collega’s elkaar kennen en elkaar opzoeken. Samenwerking gaat bij ons over de grenzen van afdelingen of teams. We bundelen onze kennis en bouwen samen aan nieuwe dienstverlening. Zo maken we ons samen sterk voor hetzelfde doel: het behartigen van de belangen van onze leden.

We zijn een resultaatgerichte kennisorganisatie vol gedreven professionals die informeel met elkaar omgaan. Spreekt het je aan, een uitdagende functie waarin maatschappelijk betrokkenheid én een grote dosis werkplezier bij elkaar komen? Kijk dan snel welke vacatures we hebben. 

Site: https://www.werkenbijeigenhuis.nl/

Introductie film Vereniging Eigen Huis

1 vacature bij Vereniging Eigen Huis