Halsten

Netherlands

Over Halsten

Over Halsten

Halsten is een kantoor van bedrijfsjuristen. Het team bestaat uit juristen die bogen op expertise en ervaring op diverse gebieden. Halsten werkt vanuit eigen locaties in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven, en regelmatig op de locaties van cliënten in heel Nederland.  

Werkwijze 

Halsten is een vaste waarde voor organisaties. Door structureel samen te werken met cliënten, kennen ze de doelstellingen en hebben korte lijnen met de organisatie. Ze zijn daar waar en wanneer nodig. Dat betekent ook dat ze proactief werken en tijdig een bijdrage kunnen leveren. U heeft een vaste jurist met wie u samenwerkt en die tevens uw contactpersoon is, terwijl de capaciteit en expertise van de rest van het team ter beschikking staat. Cliënten profiteren van de efficiëntie van het bedrijfsmodel; de tarieven en tariefstructuren zijn de nieuwe norm in de conservatieve markt van de juridische dienstverlening. Kijk op de website van Halsten voor een overzicht van de organisaties waar Halsten voor werkt.   

Onze mensen

In het kader van efficiëntie werkt Halsten met slimme ICT oplossingen, maar de kennis en kwaliteit van de mensen is doorslaggevend. Het team bestaat uit zowel senior-, medior- als juniorjuristen. Individueel en gezamenlijk beschikken de juristen over een veelomvattende staat van dienst. De juristen zijn ambitieus, enthousiast en gedreven, en betrokken bij de organisatie en doelstellingen van de cliënten.  

De samenwerking

Cliënten bepalen zelf of Halsten wordt ingezet voor een specifiek project of op regelmatige basis. Halsten adviseert over een optimale oplossing – en zetten ook op dat punt hun kennis en ervaring graag in. De duur van projecten of het aantal uren kiest de organisatie zelf. Voor ieder project of rechtsgebied is de meest geschikte bedrijfsjurist voorhanden. In overleg selecteren ze de beste jurist of stellen een team samen, bijvoorbeeld met senior-, medior- of junior-juristen.
De juristen richten zich ook op samenwerking met hun eigen team. Door de organisatie actief bij juridische kwesties en afwegingen te betrekken, neemt het interne kennisniveau toe. Bovendien leidt de integrale benadering van verschillende bedrijfsfacetten en juridische aspecten organisatiebreed tot betere resultaten.

Halsten bundelt alle elementen en dragen zorg voor een oplossing. Ze werken samen met de overige adviseurs van de cliënten en schakelen indien nodig bijzondere kennis in.   

Halsten: structureel samenwerken als waardevol alternatief voor ad hoc dienstverlening.

Deze werver heeft op dit moment geen vacatureplaatsingen. Ontdek onze 'Baan zoeken'-functie !