Main Energie

Netherlands

Over Main Energie

Persoonlijk, transparant en in beweging

 

MAIN Energie is al sinds 2003 de energiepartner van de zakelijke markt. Door onze persoonlijke benadering geven wij energie een gezicht en krijgen klanten hun eigen energiespecialist die samen met hen de energiebehoeftes en wensen doorneemt. Wij onderscheiden ons door:

 • Onze persoonlijke benadering;
 • Transparante manier van zaken doen;
 • De ontwikkeling van innovatieve producten en diensten met en voor onze klanten.

Wij zijn daarin zeer flexibel, zowel richting onze klanten als naar onze medewerkers. Dit zorgt ervoor dat wij jaarlijks groeien in een continu veranderende energiemarkt. Bekijk onze vacature pagina om te zien hoe ook jij hier een bijdrage aan kunt gaan leveren! Iedereen draagt vanuit zijn of haar eigen specialisme bij aan de dienstverlening naar onze klanten, dus ook jij kan er voor zorgen dat zakelijk Nederland verder gaat met verduurzamen en bewust omgaat met energie.

Wij communiceren niet alleen transparant en open naar onze klanten, maar ook naar onze eigen medewerkers. Door kennis te delen en samen te werken ontwikkelen wij onze zelfontwikkelde innovaties. Dat zijn toekomstgerichte innovatieve producten én diensten die klanten inzicht en grip geven in hun energieverbruik. Doordat wij dit zelf ontwikkelen, kunnen wij hier snel en persoonlijk in schakelen en door de korte lijnen kunnen wij overal snel op inspelen.

Wij houden van eenvoud en transparantie, dus wij doen wat wij zeggen en zeggen wat wij doen. Dit maakt het werken bij en samenwerken met ons duidelijk.

Ons klantenbestand groeit en onze omzet stijgt jaarlijks. Dat hebben we te danken aan het aanpassingsvermogen van onze medewerkers. Wij spelen in op de wensen van onze klanten en de ontwikkelingen in de energiebranche. Dat vraagt om  flexibiliteit van onze medewerkers. Daartegenover staat dat medewerkers veel eigen verantwoordelijkheid hebben in hun functioneren en ontwikkeling.

Over MAIN Energie

MAIN Energie is een succesvol en gezond bedrijf in Diemen met ongeveer 100 medewerkers, dat meer dan genoeg groei- en ontwikkelmogelijkheden biedt. De werksfeer is ontspannen en informeel.

Ons kantoor in Diemen is ideaal te bereiken vanaf de A1 en ook met het openbaar vervoer zijn wij uitstekend bereikbaar. De bussen 66 en 328 van en naar Amsterdam Bijlmer ArenA stoppen bij ons voor de deur, dus of je nu uit Leeuwarden, Nijmegen, Heerhugowaard, Maastricht, Doetinchem, Amsterdam of Utrecht komt, wij zijn altijd goed te bereiken!

Natuurlijk kun je ook altijd op de fiets komen, welke je geheel overdekt kunt stallen achter ons kantoor. Ons kantoor is gevestigd vlak naast het Diemerbos, dus als het mooi weer is kun je met jouw toekomstige collega’s lekker een rondje lopen ter ontspanning.

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van deze hechte groep collega’s op ons kantoor in Diemen, neem dan een kijkje in ons actuele aanbod van vacatures en wie weet word jij er ook één van MAIN!

Sinds medio 2017 is MAIN Energie onderdeel van Audax Energía, een Spaanse beursgenoteerde energieleverancier met vestigingen in heel Europa.

Bezoekadres

Stammerkamp 1
1112 VE Diemen

T: 088 080 9100
W: www.mainenergie.nl

1 vacature bij Main Energie

 • Legal Counsel

  • Almere
  • € 4000,00 - € 5500,00
  • Main Energie

  Legal Counsel. Jij bent als Legal Counsel bij MAIN Energie betrokken bij de strategische beslissingen van de directie en gaat aan de slag binnen ve...